Βασίλη, Καλό Παράδεισο!

Τη θλίψη της εκφράζει για τον χαμό του Aγρινιώτη διευθυντή των φυλακών Μαλανδρίνου Βασίλη Γκορτζιά η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος  .Τονίζει πως αναμένει η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί . Πενθεί και  η Ένωση Υπάλληλων Εξωτερικής Φρουράς του καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας. «Ήταν ένας άνθρωπος, αγωνιστής, βιοπαλαιστής, με ευαισθησίες, έντιμος, χαμογελαστός , με όραμα και διάθεση για δουλειά, παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε. Ήταν ένας άξιος τιμονιέρης της φυλακής», αναφέρει.Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει ως εξής:
Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες 16/1/2017 τον αιφνίδιο και αδόκητο χαμό του καλού φίλου και Συναδέλφου Βασίλη Γκορτζιά, Διευθυντού του Κ.Κ. Μαλανδρίνου, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, έχασε την ζωή του όταν πήγαινε στην Φυλακή για να εργαστεί.
Ο Βασίλης Γκορτζιάς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, υπηρέτησε με επιτυχία σε πολλά Καταστήματα Κράτησης και διετέλεσε Διευθυντής στις Φυλακές του Βόλου και Ιωαννίνων, ενώ τα τελευταία χρόνια προΐστατο της Διεύθυνσης στο Κ.Κ. Μαλανδρίνου.
Η απρόσμενη απώλειά του βυθίζει όλους εμάς τους συναδέλφους του στις Φυλακές στο πένθος, αλλά κυρίως την οικογένειά του, την σύζυγό του και τα παιδιά του.
Αναμένουμε η έρευνα των Αρχών που έχουν επιληφθεί της υπόθεσης να απαντήσει σε όλα τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί.
Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους του.
Βασίλη, Καλό Παράδεισο!

Η ανακοίνωση της Ένωσης Υπάλληλων Εξωτερικής Φρουράς του καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας

Η είδηση του θανάτου του Διευθυντή μας κ. Βασιλείου Γκορτζιά που κατάγονταν από το Αγρίνιο, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου Φωκίδας, που ήταν αποτέλεσμα τροχαίου δυστυχήματος, στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας Φωκίδας, καθώς προσέρχονταν στην υπηρεσία.
Ήταν ένας άνθρωπος, αγωνιστής, βιοπαλαιστής, με ευαισθησίες, έντιμος, χαμογελαστός , με όραμα και διάθεση για δουλειά, παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε. Ήταν ένας άξιος τιμονιέρης της φυλακής.
Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο.
Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Διαμαντέικα Αγρινίου.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και όλων των μελών της Ένωσής μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΑΑ…

.agrinionews.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...