ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η κρίσιμη σύσκεψη για το ελληνικό μπάσκετ

ΒΙΝΤΕΟ: Ξεκίνησε η κρίσιμη σύσκεψη για το ελληνικό μπάσκετ

Στις 9.30 όπως είχε προγραμματιστεί ξεκίνησε η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης για το θέμα του ελληνικού μπάσκετ. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να βρεθούν στο γραφείο του σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Στο Υπουργείο βρεθηκαν εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ Μαργαρίτα Θάνου και ο Γενικός Διευθυντής Θεμιστοκλής Καρβουτζής.

Από τον Ολυμπιακό είναι οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Σκινδήλιας, ο team manager Χρήστος Μπαφές και ο διευθυντής μάρκετινγκ Νίκος Λεπενιώτης.

Την ΑΕΚ εκπροσωπεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάκης Αγγελόπουλος, ενώ ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκπροσώπησε τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον ΕΣΑΚΕ.

Αντί του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου βρέθηκε στη συνάντηση ο Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ).

Εντός γραφείου, πάντως, δεν μπήκαν όλοι, παρά μόνο οι Γολέμης, Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάκης Αγγελόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και εκπρόσωπος της αστυνομίας Ταξίαρχος Δημήτρης Αθνασόπουλος.

Τους υποδέχθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμός Γιώργος Βασιλειάδης και ο ΓΓΑ Ιούλιος Συναδινός.

Η σύσκεψη ξεκίνησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ν’ αναρωτιέται «Μα σοβαρά, μπορούμε να πουλάμε περισσότερο εμείς απ’ ό,τι ο Σπανούλης και ο Καλάθης;», ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον Υφυπουργό, ο οποίος είπε «Σήμερα ο Κόμπε Μπράιαντ έκανε μια δήλωση ότι παρακολουθούσε Διαμαντίδη και Σπανούλη, κάτι που δείχνει και την ποιότητα των παικτών μας και του ελληνικού μπάσκετ. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που επιτάσσει να βρούμε λύσεις και να τραβήξουμε μπροστά»
 

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/357093-BINTEO-Xekinese-e-krisime-syskepse-gia-to-elleniko-mpasket ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...