ΒΙΝΤΕΟ: Προκρίθηκε στον τελικό του NextGen ο Τσιτσιπάς!

ΒΙΝΤΕΟ: Προκρίθηκε στον τελικό του NextGen ο Τσιτσιπάς!

Ακόμη μία αποστολή εκπληρώθηκε για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στον τελικό του Next Gen ATP Finals που διεξάγεται στο Μιλάνο, αφού στον ημιτελικό επικράτησε με 4-3 (3), (5) 3-4, 4-0, 2-4, 4-3 (2) επί του Αντρέι Ρούμπλεβ!

Το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με τους δύο τενίστες να τα δίνουν όλα, προσφέροντας ορισμένους εντυπωσιακούς πόντους, ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα που έφεραν και έναν μικροτραυματισμό στον Έλληνα πρωταθλητή.

Στα πρώτα δύο σετ εκείνο που κυριάρχησε ήταν το σερβίς των δύο αθλητών. Break δεν υπήρξαν και έτσι όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε εύκολα, όμως στο δεύτερο έκανε πολλά λάθη και ουσιαστικά το χάρισε στον Ρούμπλεβ.

Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απολαυστικός και ισοπέδωσε τον Ρώσο αντίπαλο του ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του και δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον Έλληνα τενίστα σε εκείνο το σημείο του αγώνα.

Στο τέταρτο σετ ο Ρούμπλεβ έκανε γρήγορα το break και προηγήθηκε με 2-1 games, αλλά ο Τσιτσιπάς απάντησε με break back για το 2-2. Όμως, και πάλι ο Ρώσος του έκανε break για να κρατήσει στη συνέχεια το σερβίς του και να πάρει το τέταρτο σετ με 4-2.

Όλα κρίθηκαν στο πέμπτο σετ, το οποίο έφτασε και πάλι στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Έλληνας τενίστας ήταν πιο ψύχραιμος και πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Έτσι, σήμερα στις 10:00 το βράδυ ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στον Αυστραλό Άλεξ ντε Μινόρ, ο οποίος νωρίτερα είχε επικρατήσει επί του Χάιμε Μουνάρ με 3-4(5), 4-1, 4-1, 3-4(4), 4-2.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/346669-BINTEO-Prokritheke-ston-teliko-toy-NextGen-o-Tsitsipas ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...