Βόλεϊ Ανδρών: Έπιασε πρωτιά στον Όμιλο η Ομόνοια

Διπλασίασε τις νίκες της η Ομόνοια κερδίζοντας τον Δίων Κυπαρισσίας στο κλειστό των Γαργαλιάνων Μεσσηνίας με 1-3 σετ. Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος με 6 βαθμούς με τους Σπαρτιατικό και Δίων Κυπαρισσίας να ακολουθούν με 3 βαθμούς.

Η Ομόνοια ξεκίνησε καλά το παιχνίδι έχοντας μικρό προβάδισμα στο σκορ και παρά τις όποιες αυξομειώσεις κατάφερε να το διατηρήσει σε όλο το σετ κατακτώντας το με 19-25. Παρόμοιο το σκηνικό στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ με την Ομόνοια να προηγείται ακόμα και με έξι πόντους (7-13). Η ομάδα της Κυπαρισσίας όμως με ένα επιμέρους 10-4 μετέτρεψε το 15-18 σε 25-22 και ισοφάρισε τα σετ εκμεταλλευόμενη την αδυναμία της Ομόνοιας στο να τελειώσει επιθέσεις.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για τα δύο τρίτα του τρίτου σετ έχοντας στο 16-18 αλλάξει ήδη επτά φορές η ομάδα που είχε προβάδισμα στο σκορ. Πιο ψύχραιμη η Ομόνοια στο τέλος του σετ έχοντας τριάδα επιθετικών τους Μαυρογεώργη-Μιχελή-Ρούμπα και πιέζοντας στο σερβίς πήρε το σετ με 21-25. Ισορροπημένο σε απόδοση για τις δύο ομάδες ήταν και το τέταρτο σετ με την Ομόνοια να έχει μικρό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Το παιχνίδι δυναμιτίστηκε στο τέλος όταν, και ενώ το σκορ ήταν 22-24 για την Ομόνοια, ο πρώτος διαιτητής είδε άουτ σε επίθεση των γηπεδούχων δίνοντας το ματς μπολ στην Ομόνοια, απόφαση που εξόργισε τους παίκτες της Κυπαρισσίας που κινήθηκαν φραστικά κατά του πρώτου διαιτητή. Ωστόσο ο δεύτερος διαιτητής ενημέρωσε τον α’ για επαφή των παικτών της Ομόνοιας στο μπλοκ δίνοντας τον πόντο στο Δίων, χρεώνοντάς τους όμως για τη συμπεριφορά τους με κόκκινη κάρτα, γεγονός που έκλεισε το παιχνίδι υπέρ της Ομόνοιας με 23-25 και πυροδότησε νέες διαμαρτυρίες. Η απόφαση δεν άλλαξε και η Ομόνοια πέτυχε τη δεύτερη νίκη της και πάλι με το ίδιο σκορ, 1-3, φτάνοντας τους έξι βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές αφήνοντας τρεις βαθμούς πίσω Σπαρτιατικό και Δίων.

Η επόμενη αγωνιστική δεν έχει παιχνίδι για την Ομόνοια καθώς ο Μεσσηνιακός αποχώρησε νωρίς από το πρωτάθλημα. Έτσι ο επόμενος αντίπαλος για το αντρικό τμήμα της Ομόνοιας είναι το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Άστρος Κυνουρίας με κόντρα στον τοπικό Αίολο.

Δίων Κυπαρισσίας: Τατούλης, Παπαδόπουλος Δ., Καλκαβούρας, Παπαδόπουλος Ν., Γκόνης, Σωτηρόπουλος, Τεριζάκης, Βλάχος, Σερέτης, Καραμπάτσος, Σαρμάς.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Μιχελής, Λαούρδας, Ρούμπας, Μόραλης, Τσακανίκας, Τσούσης, Μαυρογεώργης, Κατσιγιάννης, Σταματάκης, Παπαϊωάννου, Παπαγεωργίου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...