Βόλεϊ Ανδρών: Αήττητη στον πρώτο γύρο η Ομόνοια

Με μία ακόμα νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου, αυτή τη φορά απέναντι στον Αίολο Βόρειας Κυνουρίας στην πόλη του Άστρους. Στα μισά της φετινής διαδρομής βρίσκεται στην πρώτη θέση, τρείς βαθμούς μπροστά από τον Σπαρτιατικό και έξι από τον Δίων Κυπαρισσίας.
Μπορεί η Ομόνοια να επικράτησε με 0-3 σετ αλλά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Αίολο δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η γηπεδούχος ομάδα παρουσιάστηκε δυνατή στο ξεκίνημα του αγώνα και οδηγούσε το σκορ ως το 15-13. Ένα ξέσπασμα της Ομόνοιας στο σημείο αυτό με τον Ρούμπα να σερβίρει και τους υπόλοιπους να τελειώνουν τις κόντρα μπάλες έδωσε εννέα σερί πόντους στους ναυπάκτιους (15-22) δίνοντάς τους ουσιαστικά το σετ με 16-25. Παρόμοιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ με τον Αίολο να φτάνει να προηγείται 15-10. Ήταν η σειρά του Μαυρογεώργη να σερβίρει και της τριάδας των Ρούμπα-Μόραλη-Τσούση να καθαρίσουν τις φάσεις για ένα νέο 0-9 σερί που έκανε το σκορ 15-19 και έδωσε στην Ομόνοια την ώθηση που χρειαζόταν να κατακτήσει και το δεύτερο σετ με 20-25. Περισσότερο ενδιαφέρον είχε το τρίτο σετ, με μεγάλες σε διάρκεια φάσεις και κατά διαστήματα ωραίο βόλεϊ. Η Ομόνοια είχε από νωρίς το προβάδισμα (6-11) με τον Αίολο όμως να την φτάνει και να ισοφαρίζει στο 15-15 χωρίς όμως οι γηπεδούχοι να έχουν τις δυνάμεις να συνεχίσου το ίδιο δυνατά και στο υπόλοιπο του σετ, εκεί που η Ομόνοια πήρε διαφορά έξι πόντων στο τελικό 19-25.
Για την Ομόνοια ακολουθούν τρία Σαββατοκύριακα χωρίς αγώνες καθώς αυτό το Σάββατο υπάρχει το κενό ανάμεσα στους δύο γύρους, ακολουθεί το ρεπό της πρώτης αγωνιστικής και το κενό Σαββατοκύριακο της Ένωσης όπου θα πρέπει να γίνουν τα εξ αναβολής παιχνίδια. Έτσι η επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα της Ναυπάκτου είναι στις 11 Φεβρουαρίου στο ντέρμπι κορυφής με τον Σπαρτιατικό στη Σπάρτη και το ζητούμενο είναι να καταφέρει η Ομόνοια να μείνει σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά από το μεγάλο κενό.
Αίολος Βόρειας Κυνουρίας: Κοντόπουλος, Μπαρλάς, Τσατσούλης, Ζαμπαθάς, Κουρμπέλης, Δαλιάνης, Βλαχάκης, Φουντούλης, Κουτσούμπος, Κοχλιός, Νικουλής, Φακλάρης, Αννετής, Παρασκευόπουλος.
Ομόνοια Ναυπάκτου: Μιχελής, Λαούρδας, Ρούμπας, Μόραλης, Τσακανίκας, Τσούσης, Μαυρογεώργης, Κατσιγιάννης, Παπαϊωάννου, Παπαγεωργίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...