Βόλεϊ Γυναικών: Βλέπει μπαράζ η Ομόνοια

Κλείδωσε τη δεύτερη θέση η Ομόνοια μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Νίκησε τη Νέα Ιωνία Κορίνθου με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο της Ναυπάκτου και συνδυαστικά με την ήττα του Αιγίου από το Ξυλόκαστρο ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική η Ομόνοια θα τερματίσει στη δεύτερη θέση.
Σε ένα παιχνίδι που δεν χωρά ιδιαίτερο σχολιασμό από αγωνιστικής πλευράς η ομάδα της Ναυπάκτου δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 σετ της αδύναμης Νέας Ιωνίας. Ήδη με πολλές αλλαγές από το πρώτο σετ η Ομόνοια επικράτησε με 25-7 ενώ στη συνέχεια πήραν χρόνο συμμετοχής αθλήτριες που δεν είχαν παίξει αρκετά ως τώρα καθώς και παιδιά από τα τμήματα των κορασίδων και των παγκορασίδων. Παρόλα αυτά η Ομόνοια πήρε και τα δύο επόμενα σετ με 25-16 και 25-20 και κατέκτησε το τρίποντο που την εδραίωσε στη δεύτερη θέση.
Με μία αγωνιστική ακόμα να παραμένει για τη λήξη των πρωταθλημάτων στο Τοπικό Πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. η Ομόνοια ως δεύτερη περιμένει τον Ζακυνθινό και μία εκ των Απόλλωνα Καλαμάτας και Σπαρτιατικό (με επικρατέστερο τον δεύτερο) για να οριστεί το πρόγραμμα του μπαράζ των δεύτερων των τριών ομίλων.
Η τελευταία αγωνιστική θα φέρει τα κορίτσια της Ομόνοιας στο Ναύπλιο αντιμέτωπες με τον τοπικό Οίακα, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ομόνοια Ναυπάκτου: Κατσούδα, Δημοπούλου Π., Τριανταφύλλου, Σιούντα, Σχίζα, Μπινιχάκη, Μπαλή, Ράμμου, Νάκη, Κατσαρού-Λαβέρ, Τσαμπά, Δημοπούλου Λ.
Νέα Ιωνία Κορίνθου: Βαζούκη, Φιλιπποπούλου, Σουκούλη, Πετικίδη, Μάρκου, Κουντουράκη, Γκιώκα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...