Βόλεϊ Γυναικών: Νίκησε το Ναύπλιο η Ναύπακτος

Απρόσμενα εύκολη ήταν η επικράτηση της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας Ναυπάκτου απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου. Η νίκη με 3-0 ήρθε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με την Ομόνοια να κατακτά το τρίποντο και να διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παγωμένο κλειστό γυμναστήριο του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου, και με το σκηνικό έξω από αυτό χιονισμένο, η ομάδα του Ναυπλίου αφού κατάφερε να ταξιδέψει έφτασε την Κυριακή στη Ναύπακτο για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Είχε προηγηθεί η ακύρωση όλων των αγώνων των ομάδων της Ναυπάκτου το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας. Έχοντας πολύ καλό σερβίς και κάνοντας λίγα λάθη η Ομόνοια πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και τον οδήγησε σε ένα εύκολο 3-0.

Στη δεύτερη κιόλας θέση του σερβίς στο πρώτο σετ, με τη Σχίζα να σερβίρει η Ομόνοια ήταν μπροστά με 9-1 με το σκορ να ανεβαίνει αρχικά στο 17-7 και με έξι συνεχόμενους πόντους με τη Νάκη στη θέση 1 εκτοξεύτηκε στο 23-7 πριν πάρουν οι γηπεδούχες το σετ με 25-11. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ. Έξι συνεχόμενοι πόντοι με τη Σχίζα να σερβίρει στο ξεκίνημα έκαναν το 6-1. Παίζοντας σχετικά καλά την κόντρα μπάλα και πιέζοντας στο σερβίς η Ομόνοια συνεχώς μεγάλωνε τη διαφορά με αρκετούς άσσους από Σχίζα-Νάκη-Μπαλή παίρνοντας συνολικά 19 από τους 25 πόντους στις θέσει αυτές (25-12). Περισσότερο αμφίρροπο ήταν το δεύτερο σετ, τουλάχιστον μέχρι τα μισά. Η άνετη κατάκτηση των δύο πρώτων σετ χάλασε τη συγκέντρωση των κοριτσιών της Ομόνοιας βάζοντας τον Οίακα στο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ ως το 16-16 αλλά εκεί καθάρισε η Μπαλή και πάλι από τη θέση τους σερβίς όταν επικουρούμενη από τις συμπαίκτριές της που τελείωναν την κόντρα μπάλα πήρε οκτώ συνεχόμενους πόντους (24-16) και δίνοντας ουσιαστικά το σετ στην Ομόνοια με 25-17.

Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια παρέμεινε δεύτερη, πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ξυλοκάστρου. Το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Αιγιαλέων και Ακράτα δεν έγινε λόγω έντονης κακοκαιρίας στην περιοχή του Αιγίου. Η ομάδα της Ναυπάκτου στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου θα υποδεχτεί αυτή την Κυριακή στις 17.30, στο κλειστό της Ναυπάκτου, καιρού επιτρέποντος, την Ακράτα, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει από τώρα τη δεύτερη θέση.

Ομόνοια Ναυπάκτου: Κατσούδα, Τριανταφύλλου, Κότσιαλου, Σχίζα, Μπαλή, Ράμμου, Κυρίτση-Κομνηνού, Νάκη, Κατσαρού-Λαβέρ, Τσαμπά, Δημοπούλου Λ.

Οίαξ Ναυπλίου: Κακούρου Μ., Κακούρου Σ., Καχριμάνη, Χαυτά, Ζιάκου, Μάινα, Καραμάνου, Κλέωπα, Ελευθερίδδη, Θανάση, Μαργιόλα, Καραβίδα.

 

Δεν αγωνίστηκε η ανδρική ομάδα της Ομόνοιας το περασμένο Σαββατοκύριακο μιας και ο αντίπαλός της Μεσσηνιακός αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Στο ματς της αγωνιστικής όμως ο Σπαρτιατικός νίκησε 3-0 τον Δίων Κυπαρισσίας πιάνοντας την ομάδα της Ναυπάκτου στην κορυφή. Τα αγόρια της Ομόνοιας θα παίξουν αυτό το Σάββατο στο μακρινό Άστρος Κυνουρίας αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Αίολο στις 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...