Βόλεϊ Γυναικών: Ξεκίνημα με τρίποντο για την Ομόνοια

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη νέα χρονιά στο Τοπικό Πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Π. η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου. Νίκησε στην πρεμιέρα της τον Σείριο Παραλίας 3-0 σετ και κατέκτησε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.
Μπορεί το παιχνίδι με τον Σείριο να έγινε στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής για το κορίτσια της Ομόνοιας όμως που στην πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό ο αγώνας αυτός αποτελούσε το παιχνίδι της πρεμιέρας. Παρά τη νίκη με 3-0 η ομάδα της Ναυπάκτου δεν είχε καλή απόδοση κάνοντας εύκολα λάθη, με τους αντιπάλους να μην την πιέζουν ιδιαίτερα.
Τα σετ 25-14, 25-13 και 25-14 είναι ενδεικτικά της διαφοράς δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά στο παιχνίδι της Ομόνοιας πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα σε αγωνιστικά θέματα και σε θέματα νοοτροπίας αν θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.
Στο άλλο παιχνίδι του Α’ Ομίλου του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ η Παναχαϊκή νίκησε τον Ζακυνθινό με 3-1 σετ. Δύσκολη έξοδο έχει η Ομόνοια αυτή την Κυριακή που θα ταξιδέψει στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.
Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας): Πατακοπούλου, Χουλιάρα, Τούφα, Σκούνα, Γάσπαρη, Σχίζα, Μπαλή Β., Ξάνθη, Σφήκα, Νάκη, Τσαμπά, Τσάτσου, Σιακαβέλλα.
ΑΟ Σείριος Παραλίας (Δριβέλου): Κυριακού, Αλεβιζοπούλου, Μανιώτη, Μπουμπούκα, Ρογδάκη, Πετούση, Λεμή, Χατζηπέτρου, Γιαννακοπούλου, Αναστασοπούλου, Δριβέλου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...