Β.Γκίζας: Ισχυρή πρώτη δύναμη-Πρωταγωνιστές και μετά τις εκλογές γιατί η Ναυπακτία ΜΠΟΡΕΙ !!!

Σε ένα τεράστιο για τα δεδομένα συγκέντρωσης ακροατήριο,πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ,τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Βασίλη Γκίζα στη Ναύπακτο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας και επικεφαλής της παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ,συνοδευόμενος από την οικογένειά του,προσήλθε στο χώρο λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ μέσα σε μια ατμόσφαιρα νίκης από τους φίλους της παράταξης που είχαν κατακλύσει τόσο το εσωτερικό,όσο και τον εξωτερικό χώρο

Στην 9 λεπτη ομιλία του,ο Βασίλης Γκίζας έδωσε το πρώτο αποτύπωμα της επόμενης ημέρας στο δήμο,αναφέροντας ωστόσο ότι δεν θα μηδενίσει οτιδήποτε θετικό έγινε σ’αυτόν.

Με νέα και φρέσκα πρόσωπα στη σύνθεσή της,νέες ιδέες,τόλμη και αποφασιστικότητα,έχουμε στόχο να αποκτήσει η Ναυπακτία πρόσθετη αξία.

Με ένα πρόγραμμα συγκεκριμένων προτεραιοτήτων και σταθερή προσήλωση στην ανάπτυξη.Με καθαρό πολιτικό λόγο και έμπρακτη συναίνεση στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων.Με εντιμότητα και με την απουσία ανούσιας πολιτικής φλυαρίας,σοβαρότητα και πάνω απ όλα αξιοπρέπεια,αλλά και με γόνιμη και ειλικρινή συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και τους πολίτες.Χωρίς τις στείρες πολιτικές αντιπαραθέσεις.Η Ναυπακτία μπορεί να αλλάξει με τη συνεργασία όλων.

Στην αφετηρία αυτής της προσπάθειας θέτουμε στόχους τη διαφανή διαχείριση των διαθέσιμων πόρων,την αύξηση των εσόδων από την ορθολογική διαχείριση της περιουσίας του δήμου,το σεβασμό στο τελευταίο ευρώ των πολιτών,με αναβάθμιση των γειτονιών,με πολεοδόμιση των περισσότερων οικισμών,επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων,μα πάνω απ όλα με σεβασμό στον πολίτη και στον άνθρωπο.

Σταθερή προσήλωση στην οικονομική ανάκαμψη του δήμου μας,τόσο του κέντρου,όσο και της περιφέρειας.Με έμφαση και ενίσχυση των υποδομών του τουρισμού,προκειμένου να βρούμε τον κοινό βηματισμό για να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα .

Η Ναυπακτία λειτουργεί με δύναμη πολλαπλασιαστική.Λίγα θα της δώσεις πολλά θα σου ανταποδώσει.Πολλά θα της προσφέρεις,πλούσιο θα σε κάνει.Μόνο αν επενδύσουμε στη δυναμική του τόπου μας θα ξεπεράσουμε την κρίση.Είμαι αποφασισμένος να κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να δω τον τόπο μου να προκόβει και στη θέση που του αξίζει.Γιατί η Ναυπακτία αξίζει.Η Ναυπακτία ΜΠΟΡΕΙ

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...