Γενική είσοδος 5 ευρώ στον Ατρόμητο για το ματς με Πλατανιά

Η τελευταία αγωνιστική της Superleague βρίσκει τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Πλατανιά στο Περιστέρι, με τη διοίκηση της ομάδας να ορίζει γενική είσοδο 5 ευρώ στο παιχνίδι.

Πρόκειται για μια προσπάθεια να προσελκύσει τον κόσμο να έρθει το γήπεδο και να χειροκροτήσει τους παίκτες και όλο το τιμ, σε μια σεζόν η οποία δεν κύλησε όπως ενδεχομένως να είχαν σχεδιάσει στον Ατρόμητο στις αρχές της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι είναι ανοικτή η υπηρεσία «print@home» για την αγορά εισιτηρίου του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά..

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/   και εξασφαλίστε έγκαιρα  το εισιτήριο για την αναμέτρηση. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!.

Γενική είσοδος στις Θύρες 2, 4, 5 και 7: 5 ευρώ. Στη Θύρα 3 (VVIP): 20 ευρώ.Η πώληση εισιτηρίων από το γραφείο διαχείρισης (θύρα 2) θα γίνει την Παρασκευή από τις 15.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/280793-Genike-eisodos-5-eyro-ston-Atrometo-gia-to-mats-me-Platania ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...