Γενική συνέλευση του Ατρόμητου με καταγγελίες κατά Κοτσανά και δημοτικής αρχής. Βίντεο-Φωτο

Το Nafpaktianews.gr έχει όλο το ρεπορτάζ.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η έκτακτη γενική συνέλευση – ενημέρωση που συγκάλεσε η διοίκηση του Ατρόμητου Αντιρρίου ώστε να ενημερώσει του πολίτες για το καθεστώς λειτουργίας του δημοτικού γηπέδου Αντιρρίου. Στην γενική συνέλευση εκτός από μέλη της διοίκησης ,ποδοσφαιριστές και κατοίκους παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανανέωση και Δημιουργία δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γούλας και ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας  και επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γιάννης Μπουλές.

Αναλυτικά :

Βασίλης Αγγελόπουλος:Δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα , ούτε παίζουμε πολιτικά παιχνίδια.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με μια γενική αναφορά του Βασίλη Αγγελόπουλος ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο σκοπός της διοίκησης είναι η ομαλή λειτουργία της ομάδας που για την λειτουργία της οι άνθρωποι της διοίκησης αφιερώνουν προσωπικό του χρόνο και χρήμα για να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Ο κ. Αγγγελόπουλος τόνισε ότι τα χρήματα που προσφέρει η Γέφυρα στην ομάδα είναι το 30% των χρημάτων  από τα συνολικά έξοδα της ομάδας .Αυτό το ποσό θα μπορούσαμε να το βρούμε και από αλλού, θέλουμε την συνεργασία με την Γέφυρα όπως και με τον Δήμο Ναυπακτίας τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος.Επίσης ξεκαθάρισε ότι  κανείς από την ομάδα δεν εξυπηρετεί συμφέροντα αλλά ούτε έχει πολιτικές σκοπιμότητες.

Είμαστε το μόνο γήπεδο που δεν έχουμε διαφημίσεις- Είμαστε θύματα του ενός Αντρός  αρχή , είμαστε έρμαια   της κυκλοθυμικότητάς του κ. Κοτσανά.

Νίκος Κάκκος: Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκεί να μην έχουμε προβλήματα – Καταγγελίες κατά Κοτσανά για την χρήση και λειτουργία του γηπέδου – Δεχόμαστε το πόλεμο λόγο της χορηγίας που παίρνουμε από την Γέφυρα.

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κάκκος ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα,αλλά και  συγκεκριμένα στη συμπεριφορά Κοτσανά ο οποίος όπως ανέφερε δημιουργεί προβλήματα με τις αποφάσεις του στη λειτουργία της ομάδας. Επίσης κατήγγειλε  καθυστερήσεις στις εργασίες που εκτελούνται στο γήπεδο Αντιρρίου  αλλά και στο χρόνο που εκτελούνται και δημιουργώντας προβλήματα στην λειτουργία της ομάδας όπως την περασμένη αγωνιστική περίοδο καθώς οι προπονήσεις  γίνονταν για αρκετό χρονικό διάστημα σε άλλα γήπεδα.

Επίσης σχολίασε το γεγονός ότι  ενώ το γήπεδο έχει τρεις φύλακες,σκοπίμως ο κ.Κοτσανάς δεν τους επιτρέπει να καθαρίσουν τα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας απάντησε στις φήμες που ήθελαν τον κ. Κοτσανά να επιβάλλει παράβολο στην χρήση του γηπέδου λέγοντας ότι είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε αρκεί να μην έχουμε προβλήματα.

Γιάννης Πανουργιάς: Δυσκολευόμαστε να κάνουμε τις προπονήσεις μας.

Ο Γιάννης Πανουργιάς αναφέρθηκε με την σειρά του στα προβλήματα της ομάδας  όσον αφορά την χρήση του γηπέδου. Αναγνώρισε την δουλεία  που έχει γίνει στο γήπεδο πιστώνοντας την στον Αντιδήμαρχο κ. Κοτσανά όμως κατήγγειλε τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ίδιος και η ομάδα του.

 

Γιάννης Μαστροκώστας: Το γήπεδο Αντιρρίου είναι το μοναδικό γήπεδο που απασχολεί τρεις φύλακες και είναι τις περισσότερες ώρες κλειδωμένο – Δεν έχουμε δικό μας χώρο και χάνονται πράγματα που κοστίζουν στην ομάδα.

Ο Γιάννης Μαστροκώστας μέλος της ομάδας του Ατρόμητου ανέφερε ότι αν και ο  κ. Κοτσανάς είχε υποσχεθεί μαζί με τον κ. Σύψα ότι θα δώσουν ενίσχυση στην ομάδα χωρίς όμως να γίνει ποτέ και μόλις ζητήσαμε βοήθεια από την Γέφυρα άρχισαν τα προβλήματα. Κατήγγειλε επίσης πως λόγω του ότι η ομάδα δεν έχει χώρο να βάλει τα πράγματά της με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί πράγματα τα οποία κοστίζουν χρήματα στην ομάδα. Επίσης ανέφερε ότι το γήπεδο Αντιρρίου είναι ότι απασχολεί τρείς  φύλακες και είναι κλειδωμένο τις περισσότερες ώρες.

Γιάννης Μπουλές: Οι σύλλογοι θα πρέπει να παίρνουν χορηγία από όπου θέλουν – Τους θέλουμε μαζί μας για την τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας.

Ότι έχει γίνει στο γήπεδο Αντιρρίου έχει γίνει ομόφωνα με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και δεν το καπηλεύεται κανένας. Η δημοτική αρχή έχει έλλειψη συλλογικότητας με αποτέλεσμα οι αντιδήμαρχοι να δρουν όπως νομίζουν και  ένας αντιδήμαρχος στηρίζει τον άλλο για να έχει και εκείνος της ίδια αντιμετώπιση.

Ως δημοτικό συμβούλιο  είχαμε πάρει απόφαση για την τιμολογιακή πολιτική της Γέφυρας και ως παράταξη σταθήκαμε υπέρ σε μια άλλη τιμολογιακή πολιτική προς όφελος της τοπικής κοινωνίας αλλά είχαμε ξεκαθαρίσει ότι οι σύλλογοι θα μπορούσαν να πάρουν από όπου θέλουν χορηγία. Δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το θέμα στο συμβούλιο και κάλεσε τους εκπροσώπους της ομάδας να παρευρεθούν και να ενημερώσουν το σώμα.

Γιώργος Γούλας:Οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι συμπεριφορές ενός ατόμου αλλά ολόκληρης της δημοτικής αρχής.

Στο Αντίρριο έχουμε εγκαταστάσεις τις οποίες δεν μπορούμε να χαρούμε. Υπάρχουν δυο μέτρα και δύο σταθμά , δεν υπάρχει θέμα κ.Κοτσανά συνυπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή που ανέχεται την συμπεριφορά του κ. Κοτσανά. Αναφέρθηκε σε προπηλακισμό που δέχθηκε και ο ίδιος στην επίσκεψη σε εκδήλωση των ΕΛΤΑ στην Γέφυρα κάτι που δεν έγινε με τον κ. Σαλαμούρα που ήταν μέλος της δημοτικής αρχής . Επίσης αναφέρθηκε και στα εγκαίνια του συλλόγου Αλκυόνη που και εκεί συμμετείχε η Γέφυρα και μάλιστα ο εκπρόσωπος της ως χορηγός της προσπάθειας μίλησε χειροκροτήθηκε. Η δημοτική αρχή λειτουργεί κατά το δοκούν και χωρίς λογική. Κάλεσε και ο κ. Γούλας την ομάδα να παρευρεθεί στο επόμενο συμβούλιο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης επαγγελματιών Αντιρρίου κ. Τσουκαλάς

Ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου κ. Ασημακόπουλος

Ο Παίκτης του Ατρόμητου Ζαχαρόπουλος

Θέμης Δαβανέλος πρωην πρόεδρος Ομοσπονδίας

Διάλογος με πολίτες

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...