Γηπεδικό πρόβλημα για τον Άρη Αιτωλικού…

Γηπεδικό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη αφού αποφασίστηκε να γίνει επανασπορά του γηπέδου (που έπρεπε να είχε γίνει μόλις τελείωσαν τα μπαράζ), με αποτέλεσμα εν μέσω προετοιμασίας ο Άρης μένει χωρίς γήπεδο για προπόνηση και για φιλικά παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο Αιτωλικό.

Οι προπονήσεις γίνονται στο βοηθητικό το οποίο και αυτό δεν είναι έτοιμο, το έδαφος ανώμαλο αφού ούτε γιαυτό υπήρξε μέριμνα νωρίτερα να είναι έτοιμο μιας και δεν υπάρχει λύση άλλη αυτή την  στιγμή αφού στο Ενωσιακό γήπεδο υπάρχει ώρα για τις εννιά το βράδυ και μετά, ενώ στα άλλα γήπεδα της περιοχής κάνουν προπόνηση οι ομάδες.
Νομίζω ότι οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να κοιτάξουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα το θέμα του γηπέδου στο Αιτωλικό γιατί δεν μπορεί ένα στολίδι πριν τρεις μήνες μέσα σε αυτό το διάστημα να καταντήσει ένα χωράφι με αγριάδα, χωρίς ταυτόχρονα να έχει προχωρήσει το θέμα του βοηθητικού έγκαιρα, ώστε να μην πατιέται το κυρίως γήπεδο, το οποίο συντηρήθηκε χάρις τις προσπάθειες του φύλακα και την ομάδας.

Θεωρώ ότι η καλύτερη λύση είναι εφόσον από τον δήμο αδυνατούν, να παραχωρηθεί για ορισμένο χρονικό διάστημα στον Άρη ο οποίος θα αναλάβει και την συντήρησή του.
Σας παραθέτω την φωτογραφία από το γήπεδο που αγωνίστηκε ο Άρης το Σάββατο με την Γαβαλού και για κάποιους “ειδήμονες” δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

http://dtheodosiou.blogspot.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...