Για άλλα δύο χρόνια πρόεδρος της επιτροπής του Παπαχαραλαμπείου σταδίου ο Γ.Αλεξόπουλος

Η πολύ καλή πρώτη θητεία της διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου σταδίου Ναυπάκτου και του προέδρου της Γ.Αλεξόπουλου,φαίνεται ότι ήταν καταλυτικός παρά΄γοντας προκειμένου ο Υφυπουργός Αθηλτισμού Γ.Βασιλειάδης να ανανεώσει τη θητεία της παρούσας επιτροπής για δύο χρόνια ακόμη.Και ομολογουμένως μέσα από το Nafpaktianews έχουμε αναδείξει πολλές φορές το έργο της επιτροπής σταδίου με τις παρεμβάσεις της που έχουν φέρει το στάδιο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ.Πρόσφατα το στάδιο απέκτησε σύστημα ελεγχόμενης εισόδου στο στάδιο με αυτοματοποιημένο τρόπο.Φυσικά είναι πολλά αυτά που βρίσκονται στο προγραμματισμό,όπως το φωτοβολταικό,η ανακαίνιση χώρου εισόδου του προσωπικού, η αναμενόμενη κατασκευή του ταρτάν με ελαστικό τάπητα,ο μανδρότοιχος στο βόρειο τμήμα του γηπέδου (στο βοηθητικό) κ.α.

Στην ανακοίνωση λοιπόν της επιτροπής σταδίου για την ανανέωση της θητείας της αναφέρεται:

Με απόφασή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδης Γεώργιος, ανανέωσε για δύο χρόνια τη θητεία της Επιτροπής Διοίκησης του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», υπό την Προεδρία του Γιώργου Αλεξόπουλου.
Με την απόφαση αυτή έδωσε την δυνατότητα να συνεχιστεί χωρίς καθυστερήσεις , από ανθρώπους που έχουν πλέον τόσο την γνώση όσο και την εμπειρία, η προσπάθεια εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Πόλης μας , καθώς και της αναβάθμισης των υπηρεσιών και των συνθηκών ασφαλείας αυτού .
Τα μέλη της νέας Επιτροπής Διοίκησης ανέλαβαν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 τα καθήκοντά τους και αποδέχτηκαν τις αρμοδιότητές τους όπως παρακάτω:

Πρόεδρος : Αλεξόπουλος Γιώργος
Αντιπρόεδρος : Χουλιάρας Βασίλης
Ταμίας : Πετσίνης Θανάσης
Γραμματέας : Σιαφιολέα Αναστασία
Έφορος : Αντωνίου Βάσω
Μέλος : Τέφας Σωτήρης
Μέλος : Κοτρώτσος Χρήστος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...