Για μία θέση στον τελικό και… στο όνειρο!

Το επόμενο σκαλοπάτι, που θα την οδηγήσει στον τελικό του Eurobasket, ετοιμάζεται να ανέβει στις 21:30 (ΕΡΤ1) η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ γυναικών στο πλαίσιο του ημιτελικού με αντίπαλο την Γαλλία στην Ο2 Arena της Πράγας.

Η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και οι διεθνείς είναι έτοιμες για ακόμη μία «μάχη» με την «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2015, από την οποία ηττήθηκαν στις… λεπτομέρειες στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης (3η ημέρα), ενώ δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν την εντυπωσιακή πορεία τους προς την κορυφή της Ευρώπης.

Η συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: «Η πρόκληση σε κάθε παιχνίδι υπήρχε, αλλά τώρα είναι μεγαλύτερη, καθώς υπάρχει η προοπτική του τελικού. Την Γαλλία την έχουμε συναντήσει στην α’φάση της διοργάνωσης, αλλά πλέον έχουμε κάνει μεγαλύτερη προεργασία και διαθέτουμε περισσότερα βίντεο. Η αντίπαλος μας έχει στο ρόστερ της πολύ αθλητικές και ψηλές παίκτριες, έχει αθλήτριες που μπορούν να σε «χτυπήσουν» ανά πάσα στιγμή είτε με σουτ, είτε με ντράιβ, είτε με ποστ απ παιχνίδι. Θα ακολουθήσουμε περίπου την ίδια τακτική που είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι, με κάποιες βέβαια αλλαγές. Επίσης στο επιθετικό τρανζίσιον πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικές. Η Γαλλία διαθέτει ένα πολύ ψηλό κορμί μέσα στο καλάθι όπως και η Τουρκία και νομίζω ότι λειτουργώντας καλά αμυντικά μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, αλλά εμείς είμαστε λίγο καλύτεροι στο θέμα της ψυχολογίας και της τακτικής για το πώς θα την αντιμετωπίσουμε. Τα κορίτσια, πάντως, έχουν δείξει ζήλο και προσήλωση σε όλα αυτά που έχουμε κάνει».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/289958-Gia-mia-these-ston-teliko-kai-sto-oneiro ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...