Για μπαμ με Τζάνινγκ η ΑΕΚ

Για μπαμ με Τζάνινγκ η ΑΕΚ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ έχει μπει στην τελική του ευθεία, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τους συνεργάτες του να ψάχνουν την αγορά για παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την Ένωση και να της δώσουν ποιότητα, εμπειρία και κλάση ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως είναι γνωστό, ο Μάνι Χάρις αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για την θέση του σούτινγκ γκαρντ, με την διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» να έχει καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό γκαρντ που διακρίνεται για το αστείρευτο επιθετικό του ταλέντο. Ο πρώην γκαρντ -μεταξύ άλλων- των Ντάλας Μάβερικς αποτελεί τον… εκλεκτό του Σωτήρη Μανωλόπουλου για τον παίκτη που θα αναλάβει να αντικαταστήσει τον Μάικλ Ντίξον και να γίνει ο ηγέτης της περιφερειακής γραμμής της ομάδας, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν κοιτά και άλλες περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι και ο Ματ Τζάνινγκ! Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και η υπόθεσή του παρουσιάζει δυσκολίες, ωστόσο η ΑΕΚ… ψάχνεται για τον πρώην άσο της Λοκομοτίβ Κουμπάν και είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει την απόκτησή του.

Ο έμπειρος άσος διακρίνεται για το φαρμακερό σουτ του από την γραμμή του τριπόντου και έχει περάσει από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Σιένα, η Εφές, η Τσιμπόνα και η Χάποελ Ιερουσαλήμ. Την σεζόν που μας πέρασε, ο Τζάνινγκ αγωνίστηκε στη Λοκομοτίβ, έχοντας 11,3 πόντους, 2,8 ασίστ, 2,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι στο Eurocup και 10,6 πόντους, 3,4 ασίστ και 3 ριμπάουντ μ.ο στη VTB League.

Φυσικά, η περίπτωση του Τζάνινγκ είναι δύσκολη, καθώς ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να αγωνιστεί στην Euroleague, ενώ τον έμπειρο γκαρντ εξετάζουν και κάποιοι σύλλογοι από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/296594-Gia-mpam-me-Tzaningk-e-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...