Γκιστ: «Σπίτι μου ο Παναθηναϊκός. Δεν θα μιλήσω με κανέναν άλλο…»

Ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα περιμένει προτού ακούσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση, έστειλε ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ χαρακτήρισε σπίτι του την Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε στην περιπετειώδη χρονιά του ιδίου και των «πράσινων», που όμως έκλεισε πετυχημένα. 

Αναλυτικά, ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για: 

-τη φετινή χρονιά: «Ήταν σαν τρενάκι λούνα παρκ, είχαμε πάρα πολλά πάνω-κάτω. Σαν να ήμασταν στον ωκεανό κι έπρεπε να παλεύουμε διαρκώς με τα κύματα. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν μια τρελή χρονιά, αλλά όταν στο τέλος έχεις το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, όταν βλέπεις τους φίλους της ομάδας ευτυχισμένους, ξεχνάς τα πάντα. Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως η χρονιά είναι πετυχημένη». 

-τον τραυματισμό του: «Η χρονιά ήταν δύσκολη για μένα κυρίως λόγω του τραυματισμού μου. Ήξερα από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκα πως ήταν σοβαρό, αλλά δεν ήξερα πόσο. Φοβήθηκα ότι δεν θα έπαιζα ξανά μπάσκετ. Ανακουφίστηκα όταν μίλησα με τον γιατρό γιατί κατάλαβα πως θα έχω την ευκαιρία να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Το κίνητρό μου ήταν να επιστρέψω δυνατός. Έπρεπε, ίσως, να μείνω περισσότερο έξω, αλλά πίεσα τον εαυτό μου για να γυρίσω νωρίτερα. Ήθελα να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτός ήταν ο στόχος. 

-το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου λήγει, θα δω ποιες είναι οι επιλογές μου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα αποφασίσω. Δεν θα μιλήσω με κανέναν άλλον πριν τον Παναθηναϊκό. Και δεν χρειάζεται να με ρωτήσει κανείς, φυσικά και θέλω να μείνω. Είμαι πέντε χρόνια εδώ, εγώ και η οικογένειά μου. Είναι σαν δεύτερο σπίτι μου. Λατρεύω την Ελλάδα». 

-την αντιμετώπιση του Σπανούλη: «Είμαστε ανταγωνιστές, είναι έντονος ο ανταγωνισμός. Δεν θα πω ψέματα, είναι δύσκολος αντίπαλος. Λέτε πως είμαι ‘εξολοθρευτής’, δεν μπορώ όμως να το πω εγώ αυτό. Ας το λένε οι άλλοι. Πολλοί προσπάθησαν να αλλάξουν αυτό το ματσάρισμα, αλλά αυτός ο τρόπος δουλεύει και τους λέω ‘Ξέρω τον τρόπο, αφήστε με να το κάνω. Ξέρω πώς γίνεται’».

Πηγή: Filathlos

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/289302-Gkist-Spiti-moy-o-Panathenaikos-Den-tha-mileso-me-kanenan-allo ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...