«Γυαλίζει» το μάτι του Ουζουνίδη στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

«Γυαλίζει» το μάτι του Ουζουνίδη στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σε αγώνα ομίλων Champions League ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος ως προπονητής και μάλιστα έγινε ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κάθισε στον πάγκο της Ένωσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Όμως, σε ντέρμπι ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο Ουζουνίδης δεν κάθεται απόψε (20:30) για πρώτη φορά στον πάγκο. Έστω κι αν είναι το πρώτο του ως τεχνικός της ΑΕΚ.

Ο Εβρίτης κόουτς έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τους Πειραιώτες ως προπονητής του Παναθηναϊκού και είναι αήττητος με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, εντός έδρας, όπως είναι και το αποψινό ντέρμπι, ο Ουζουνίδης μετρά επί του Ολυμπιακού μόνο νίκες, χωρίς να δεχθεί ούτε γκολ!

Και τις δυο φορές με 1-0. Την πρώτη φορά τον Μάρτη του 2017 με σκόρερ τον Μπεργκ και τη δεύτερη στα τέλη του Οκτώβρη του 2017, με τον Βιγιαφάνιες να πετυχαίνει το γκολ της νίκης, ενώ τον Μάρτη του 2018 ο Ουζουνίδης έφυγε με ισοπαλία (1-1) από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στις δύο νίκες που έκανε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ είχε στο γήπεδο και δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους αναμένεται να χρησιμοποιήσει και σήμερα στη βασική ενδεκάδα. Ο λόγος για τους Χουλτ και ο Κλωναρίδη.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/344049-Gyalizei-to-mati-toy-Oyzoynide-sta-ntermpi-me-ton-Olympiako ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...