Γ.Βαρεμένος: Ιστορικό γεγονός η αποκατάσταση του Ξενία-Είχα συμφωνήσει την μεταβίβαση του κτιρίου της πρώην Εφορίας Ναυπάκτου στο Δήμο Ναυπακτίας.

Το κτίριο της πρώην εφορίας ανήκει στο λαό της Ναυπάκτου.

Ιστορική εξέλιξη η αποκατάσταση του Ξενία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος μίλησε στο Nafpaktianews.gr για τις τελευταίες εξελήξεις που έχουν σχέση με το Ξενία Ναυπάκτου και για το πόσο σημαντικό είναι για την πόλη της Ναυπάκτου αλλά και κατέθεσε τις δικές του προτάσεις για το τι πρέπει να γίνει στο Ξενία.

Τόνισε πως ήταν και είναι κοντά στην Δημοτική αρχή με στόχο την ανάπτυξη και την προβολή της Ναυπάκτου. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε αναφέρθηκε και στο κτίριο της πρώην εφορίας νυν της αστυνομίας το οποίο όπως είπε είχε συμφωνήσει με το αρμόδιο υπουργείο να περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου Ναυπακτίας κάτι που όπως είπε δεν θα βλάψει την τοπική αστυνομία υπάρχει λύση για την στέγαση της. Το κτίριο αυτό πρέπει να περάσει στο Δήμο Ναυπακτίας και στο λαό της Ναυπάκτου και επισήμανε ότι δεν είναι δύσκολο να γίνει.

Επίσης αναφέρθηκε και στην Νόστος τονίζοντας ποσο σημαντική ήταν για την τουριστική ανάπτυξη της Ναυπάκτου και ότι πρέπει φέτος να είναι ακόμη καλύτερη.

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο Nafpaktianews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...