Γ’ Εθνική: Κλιμακώνεται η αντίδραση για την αναδιάρθρωση!

Δυναμική είναι η αντίδραση των ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αναφορικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και με τον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται να γίνει από πλευράς Πολιτείας. Οι ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι υπέρ της αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου και της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, όμως αυτό θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα, όπου δεν θα δημιουργούνται αδικίες για τους συλλόγους.

Ως γνωστόν, η Νίκη Βόλου συνέταξε πρόταση, την οποία υπέγραψαν ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με κόσμο και αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Δεκαέξι ομάδες έχουν υπογράψει την πρόταση και συγκεκριμένα οι: Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, Βέροια, Άρης Παλαιοχωρίου, Μακεδονικός Φούφα, Ναυπακτιακός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου, Ιεράπετρα, Εθνικός, Ιωνικός, Διαγόρας Ρόδου, Αιγάλεω, Ηλυσιακός, Καλαμάτα, Ασπρόπυργος. Η μοναδική ομάδα από αυτές που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής και δεν υπέγραψε είναι ο Ιάλυσος Ρόδου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι οποίες πηγάζουν από την πόλη του Βόλου, η πρόταση των ομάδων της Γ’ Εθνικής με τις υπογραφές των σωματείων θα προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς, ενώ ήδη έχουν αρχίσει επαφές, προκειμένου να υποστηριχθεί η θέση των ομάδων και να μην προχωρήσει από την προσεχή αγωνιστική περίοδο η αναδιάρθρωση, με τη δημιουργία της Σούπερ Λιγκ 2.

 

πηγή: mikriliga.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...