Γ.Νταουσάνης:Θα εκπλαγούν από τα αποτελέσματα των εκλογών όσοι διασπείρουν κατευθυνόμενα σενάρια

Τη δική του απάντηση δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης σε διάφορα σενάρια που βλέπουν τη δημοσιότητα μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για το ποιοι θα επικρατήσουν στις δημοτικές εκλογές του Μαίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Νταουσάνης αναφέρει στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Τελευταία διαβάζουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της πόλης μας διάφορα σενάρια για το ποιοι θα επικρατήσουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο δήμο μας.

Σενάρια κατευθυνόμενα, που σαν μοναδικό στόχο έχουν να επηρεάσουν τους συμπολίτες μας ανάλογα με τα εξυπηρετούμενα συμφέροντα.
Όμως θα εκτεθούν και θα εκπλαγούν ανεπανόρθωτα από τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στις 19 Μάη, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας βλέπει και αντιλαμβάνεται πολύ καλά το τι συμβαίνει γύρω της, όλοι ξέρουν τι έχει γίνει, ή τι δεν έχει γίνει τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, ποιός έκανε ή δεν έκανε σημαντικό έργο -υπάρχει δηλαδή μέτρο σύγκρισης- και οι ψηφοφόροι θα σκεφτούν πολύ ποιόν θα ψηφίσουν αυτή τη φορά.
Αυτό που έχει σημασία, είναι να εκλεγεί δήμαρχος κάποιος που θα έχει όραμα, εμπειρία, γνώσεις, υπομονή και επιμονή, όρεξη για δουλειά και θα είναι αποφασισμένος να αφιερώσει τον εαυτό του στο Δήμο και να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι αυτοί που θα συμμετέχουν στις εκλογές για να προσφέρουν στον τόπο και όχι για το προσωπικό τους συμφέρον και τις καρέκλες.
Προσωπικά, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι οι συμπολίτες μου θα ψηφίσουν σωστά και αυτή τη φορά δεν θα επηρεαστούν από τα διάφορα κατευθυνόμενα παπαγαλάκια.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...