Γ.Ράπτης: Μένω σταθερός στις αξίες και τις αρχές της Παράταξης-Εκτός τίθεται όποιος τις παραβιάζει

-Προσπάθεια αναδίπλωσης ή τακτικισμού από τον πρώην αντιδήμαρχο;

Την δική του απάντηση δίνει ένα εικοσιτετράωρο μετά την βαριά  δήλωση-τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας κατά του προσώπου του δημάρχου Τ.Λουκόπουλου,ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφούσας παράταξης Γ.Ράπτης.

Στην επιστολή που δημοσιεύουμε,ο κ.Ράπτης με ένα περισσότερο συγκαταβατικό κείμενο,επιχειρεί να μετριάσει τα όσα βαριά δήλωσε κατά του δημάρχου Τ.Λουκόπουλου,πολλά από τα οποία είμαστε σίγουροι θα σκεφτόταν πολύ καλά πριν τα ξαναπεί.

Η ανακοίνωσή του αυτή τη φορά κινείται μέσα στα γνώριμα για τον ίδιο μονοπάτια της πολιτικής τοποθέτησης,με γνώμονα τις αρχές της παράταξης και του πολιτικού πολιτισμού που ωστόσο ξέχασε για λίγο χθες.

Ο κ. Ράπτης σε επιστολή του  αναφέρει: 

Δεν επιθυμώ, κυρίως για λόγους πολιτικής και θεσμικής δεοντολογίας, να αντιδικήσω δημοσίως με τον δήμαρχο κ. Λουκόπουλο. Οφείλω, όμως, επειδή υπερέβη τα εσκαμμένα, δηλώνοντας πως «ο κ. Ράπτης έχει βρεθεί εκτός ομάδας», να του απαντήσω πως εκτός ομάδας τίθεται εκείνος που παραβιάζει τις αρχές  στη βάση των οποίων συγκροτήσαμε την Ενωτική Πρωτοβουλία, η οποία προφανώς δεν είναι τσιφλίκι κανενός εκ των συνιδρυτών της.
        Για ευνόητους λόγους θα αντιπαρέλθω τα πολύ παράξενα υπονοούμενά του, περί πολιτικών μου σχεδιασμών και περί ελπίδας του, οι φιλοδοξίες μου να μην με οδηγήσουν σε βάρος του Δήμου. Δεν θα ρίξω νερό στον κακό μύλο, που μας βγάζει έξω από το πλαίσιο της πολιτικής ευπρέπειας και του πολιτικού πολιτισμού.
        Όσο για τους υποτιθέμενους «σχεδιασμούς» μου και τις «φιλοδοξίες» μου, ξέρει πολύ καλά ο κ. Λουκόπουλος πως είναι απολύτως συνυφασμένες και ταυτισμένες με τις αρχές και τις αξίες που συνομολογήσαμε, συναποδεχτήκαμε και διακηρύξαμε στους πολίτες της Ναυπακτίας, όταν συγκροτήσαμε την Ενωτική Πρωτοβουλία. Αυτές ακριβώς υπηρέτησα τα δυόμισι χρόνια αντιδημαρχίας μου και θα τις υπερασπιστώ μέχρι τέλους.  Κι οι πολίτες της Ναυπακτίας γι αυτές ακριβώς τις αρχές και αξίες μας ψήφισαν.
        Έχοντας εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Λουκόπουλου, παρά τις διαφορές μας σε ζητήματα λειτουργίας και πορείας της δημοτικής μας αρχής, εύχομαι και ελπίζω να μην υπάρξουν άλλες παρόμοιες δηλώσεις για το πρόσωπό μου.

Όπως φαίνεται από το πνεύμα και το ύφος της επιστολής,ο κ. Ράπτης προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους εντός της δημοτικής παράταξης,ξεκαθαρίζοντας ωστόσο,ότι οι όποιοι σχεδιασμοί και φιλοδοξίες του, εξαντλούνται εντός της Eνωτικής πρωτοβουλίας στη βάση των αρχών και αξιών που συναποδέχτηκε με τα υπόλοιπα μέλη της.

Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει αντίδραση Λουκόπουλου για το θέμα,ωστόσο φαίνεται ότι κάθε επικοινωνία μεταξύ τους έχει διακοπεί οριστικά



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...