Δάσκαλοι από διάφορα σχολεία θα συγκεντρωθούν έξω από το 1ο δημοτικό του Ωραιοκάστρου

Σε σκηνικό απόλυτης ηρεμίας έφτασαν το μεσημέρι στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης τα προσφυγόπουλα, ενώ την Πέμπτη δάσκαλοι από διάφορα δημοτικά σχολεία της περιοχής θα συγκεντρωθούν έξω από το 1ο δημοτικό σε μια κίνηση συμπαράστασης.

Όπως δήλωσε στο αθηναϊκό πρακτορείο ο διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου πρόκειται για μία πρωτοβουλία των διευθυντών και των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων της περιοχής.

«Χθες ήταν η πρώτη ημέρα που υπήρξε ηρεμία και τα προσφυγόπουλα έπαιξαν στην αυλή του σχολείου μαζί με τα άλλα παιδιά. Ήταν μια εικόνα χάρμα ιδέσθαι», τόνισε ο διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου.

Στην περιοχή γύρω από το σχολείο υπήρχαν και σήμερα αστυνομικές δυνάμεις, αλλά όχι και η ολιγομελής ομάδα της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου» που διαδήλωνε τις προηγούμενες ημέρες κατά της φοίτησης των προσφυγόπουλων στο συγκεκριμένο σχολείο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/272051-Daskaloi-apo-diaphora-scholeia-dinoyn-ranteboy-symparastases-sto-1o-demotiko-toy-Oraiokastroy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...