Δέκα νέες δυναμικές υποφηφιότητες στο συνδυασμό της Α.Δ.Κ.Ν

Δέκα νέες υποψηφιότητες μας εξηγούν γιατί επιλέγουν με την υποψηφιότητά τους,το συνδυασμό της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας και τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ.

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ
Αισιοδοξία, δυναμισμός και ειλικρίνεια, στοιχεία που επιτρέπουν τη θετική αντιμετώπιση της ζωής και των προβλημάτων της, με χαρακτηρίζουν και θέλω να τα αξιοποιήσω προσφέροντας στους συνδημότες μου. Έτσι αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Γιάννη Μπουλέ. Μέσα από τη συνεργασία που είχα μαζί του έχω και προσωπικά  διαπιστώσει ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος, εργατικότητα αλλά, πρωτίστως, γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού είναι το αντικείμενο της επιστήμης του. Η μέχρι τώρα πορεία του  και η σταθερότητα των απόψεών του, εγγυώνται μια νέα επιτυχημένη θητεία στο τιμόνι του Δήμου Ναυπακτίας, την οποία και αξίζει.

ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
Συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και στηρίζω Γιάννη Μπουλέ γιατί πιστεύω ότι η εμπειρία του και η βαθιά γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης εγγυώνται τα καλυτέρα για τη Ναυπακτία. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας, δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους και δυνατότητα συμμετοχής στα κοινά, με στόχο την ανάδειξη νέων προσώπων και ιδεών. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας, συμβάλλοντας με όλες μου τις δυνάμεις.

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Συντάσσομαι με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας εκτιμώντας την προσωπικότητα του Γιάννη Μπουλέ, την επιτυχημένη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έχω τη βεβαιότητα ότι με τη γνώση και την εμπειρία του Γιάννη Μπουλέ και τη συμβολή των  αξιόλογων  συνεργατών του θα έρθουν καλύτερες μέρες για τη Ναυπακτία.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Γιατί πριν 10 χρόνια είχα την τύχη να γνωρίσω έναν φτασμένο αυτοδιοικητικό με γνώσεις, όραμα και θέληση για να φέρει την Ναύπακτο και την Ναυπακτία σε μια καλύτερη θέση και να βλέπω ακόμη και σήμερα αυτή την ακατάβλητη δύναμή του προς αυτή την κατεύθυνση.
Γιατί για 3 χρόνια ως Δήμαρχος Ναυπακτίας, κάτω από τις πιο αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα σημαντικό έργο το οποίο πλέον έχει αναγνωρισθεί από όλους.
Γιατί δίπλα του είναι άνθρωποι ικανοί που συμμετέχουν στα κοινά με γνώμονα να είναι χρήσιμοι και να προσφέρουν στο τόπο τους.

ΠΕΤΣΙΝΗ ΒΑΣΩ
Ίσως να φαίνεται περίεργο σε κάποιους που πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, γιατί οι περισσότεροι της γενιά μου δεν ασχολούνται με τα κοινά. Καταλαβαίνω τους λόγους που δεν συμμετέχει η  γενιά μου αλλά από την άλλη πιστεύω ότι δεν πρέπει να αφήνουμε τους άλλους να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Οι φίλοι μου όλοι ξέρουν την αγάπη μου για τον αθλητισμό και κυρίως για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Αναγκάζομαι να φεύγω από την πόλη μου για να κάνω αλλού  αυτό που αγαπώ. Θα ήθελα να το έκανα εδώ, όπως θα ήθελα και άλλα πολλά για την πόλη που μένω. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που αποφάσισα να είμαι υποψήφια και επέλεξα την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και τον Γιάννη Μπουλέ γιατί είναι ο πιο ικανός από όλους για να πάει η Ναύπακτος ένα βήμα πιο μπροστά.

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Με τον Γιάννη Μπουλέ έχω συνεργαστεί στο παρελθόν. Η αξιοκρατία που τον χαρακτηρίζει καθώς και το ακέραιο του λόγου και του χαρακτήρα του ήταν ο πρωταρχικός λόγος να τον στηρίξω – υποστηρίξω σε αυτόν τον αγώνα για την Ναυπακτία. Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας αποτελείται από ανθρώπους προσεκτικά επιλεγμένους χωρίς ηθικά “ψεγάδια” τόσο στον χώρο της πολιτικής όσο και στην κοινωνία μας γενικότερα.Σε μια εποχή που βρίθει πολιτικής ανικανότητας και διαφθοράς, αναζητούμε άτομα αφοσιωμένα στο δημόσιο συμφέρον. Ο Γιάννης Μπουλές και η ΑΔΚΝ είναι εκείνοι που θα βελτιώσουν αυτόν τον τόπο χωρίς να σκέφτονται και να φοβούνται το πολιτικό – ψηφοθηρικό  κόστος.

ΤΗΛΙΓΑΔΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Έχοντας ταξιδέψει σε πολλές περιοχές του κόσμου , στους κορυφαίους προορισμούς των ταξιδιωτικών περιοδικών, γυρνώντας πίσω στην Ναύπακτο, είχα την απορία γιατί  η Ναύπακτος δεν έχει καταφέρει να είναι ένας παγκόσμιος προορισμός σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Η απάντηση είναι απλή, η Ναύπακτος σαν πόλη έχει τις δυνατότητες, αλλά χρειάζεται και ανθρώπινη ικανότητα.  Αυτή την ικανότητα την έχει ο Γιάννης Μπουλές εξαιτίας της εμπειρίας, της γνώσης και της εργατικότητας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για δοκιμές αλλά για συνέχιση και ολοκλήρωση του οράματος της τριετίας της δημοτικής θητείας  Μπουλέ.

ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ  ΜΑΡΙΑ
Για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αποδέχθηκα το κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μπουλέ και συστρατεύομαι με τα υπόλοιπα μέλη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας. Είναι η παράταξη  που όλα αυτά τα χρόνια απέδειξε ότι διαθέτει την σοβαρότητα για την επίλυση τόσο προβλημάτων της καθημερινότητας, όσο και προβλημάτων που χρονίζουν και κανείς δεν άγγιξε, αναλογιζόμενος το όποιο ψηφοθηρικό κόστος. Σε μια εποχή που οι «αρεστοί» ζητούν να διαχειριστούν την τύχη του τόπου μας για τα επόμενα χρόνια επιλέγω να ενώσω τις όποιες δυνάμεις μου με την παράταξη που αποδεδειγμένα διαθέτει την εμπειρία για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας και ο Γιάννης Μπουλές έχουν αποδείξει ότι δεν συμβιβάζονται, έχουν την γνώση, τις ικανότητες και κυρίως τολμούν, καινοτομούν και πετυχαίνουν τους στόχους που θέτουν. Εμπιστεύομαι και συστρατεύομαι με τον Γιάννη Μπουλέ, για τα κοινά μας οράματα,  κυρίως όμως για το κύρος, την γνώση και την μεθοδικότητα του. Η μακρόχρονη εμπειρία του και η ενασχόληση του με τα κοινά, δίνουν την βεβαιότητα για την επιτυχία σε ότι έχουμε οραματιστεί.

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Η τριακονταετής εργασιακή μου σχέση στην τοπική Αυτοδιοίκηση, με την ιδιότητα του τεχνικού υπαλλήλου στον Δήμο Ναυπάκτου και η καθημερινή ενασχόληση με τα προβλήματα των πολιτών και της περιοχής μας, μου επιτρέπει, μου υποδεικνύει και μου ορίζει τον τρόπο λειτουργίας της σκέψης μου για την αντιμετώπισή τους. Στα πλαίσια λοιπόν της τιμητικής πρότασης συνεργασίας,  που μου έγινε από την Α.Δ.Κ.Ν.  και από τον επικεφαλής αυτής Γιάννη Μπουλέ και με δεδομένο ότι, τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας, που απαιτούν, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και  δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν σε μια Δημοτική περίοδο, έχει ωριμάσει, αποφάσισα να στηρίξω ένα, στοχευόμενο, εμπεριστατωμένο και  οργανωμένο  πρόγραμμα ανάπτυξης,  που θα καταστήσουν μακροπρόθεσμα την Ναύπακτο και την Ναυπακτία προορισμό και όχι πέρασμα. Ανεξάρτητα δε από την δική μου εκλογή, επιλέγοντας τον  Γιάννη Μπουλέ για  το Δήμαρχο που θέλουμε να έχουμε στη Ναυπακτία  και όχι αυτόν που μας προτείνουν και μας επιβάλλουν, θα διαμορφώσουμε εμείς τις προϋποθέσεις και δεν θα  εγκλωβιστούμε σε μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Έτσι θα υλοποιηθεί,   με τις συνεργασίες που επιτάσσει  ο νέος εκλογικός  νόμος και με διάλογο με την κοινωνία, χωρίς διαφοροποιήσεις και κομματικές σκοπιμότητες, ένα πρόγραμμα από όλους, που κοινή συνιστάμενη θα  έχει την  ανάπτυξη μιας κομβικής και δυναμικής περιοχής μας, όπως είναι ο Δήμος μας που αξίζει καλύτερη τύχη!

ΦΟΥΝΤΑ ΟΛΓΑ
Είναι πολλοί  οι λόγοι που με έκαναν να ενταχθώ στην ομάδα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας. Καταρχάς ο Γιάννης Μπουλές είναι άριστος γνώστης  της τοπικής αυτοδιοίκησης και το απέδειξε έμπρακτα ως Δήμαρχος στον πρώην δήμο Πυλλήνης αλλά  και στο δήμο Ναυπακτίας. Έχει την αρετή και την τόλμη να παρουσιάσει κάτι καινούριο στον δήμο μας δίνοντας την δυνατότητα και σε νέους ανθρώπους να αποκτήσουν εμπειρία και να προσφέρουν. Πιστεύω ακράδαντα πως είναι ικανός να αλλάξει σελίδα, με συνέπεια, νέα οράματα και νέες ιδέες επιτυγχάνοντας το μέγιστο για τον δήμο μας και για την πόλη που επιθυμούμε.

 

        

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...