Δήλωση-Βόμβα Ράπτη για Λουκόπουλο : Ηγέτης είναι αυτός που δεν συγκαλύπτει τους μουχλιασμένους εγωισμούς της γεροντικής του ηλικίας

-Γ.Ράπτης : H Απομάκρυνση είναι λέξη που βολεύει τους δειλούς !!

-Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στους κόλπους της δημοτικής πλειοψηφίας μετά την τοποθέτηση Ράπτη που άφησε άφωνο το δημοτικό συμβούλιο !!

Αυτή τη φράση διατύπωσε ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής πλειοψηφίας Γ.Ράπτης θέλοντας να τοποθετηθεί στην ερώτηση του επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλέ σχετικά με τις δηλώσεις του δημάρχου στο πρόσωπό του μέσα από την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ Ναυπάκτου.

Οκ.Μπουλές αναφέρθηκε παράλληλα και στην πρόσφατη δήλωση του αντιδημάρχου Ναυπακτίας Γ.Σύψα στο Nafpaktianews,(απέφυγε επιμελώς ο κ. Μπουλές να κατονομάσει το μέσο,γιατί άραγε¨) ότι 16 δημοτικούς συμβούλους διαθέτει η δημοτική αρχή,16 παραμένουν.

Ο κ. Λουκόπουλος στην συνέντευξή του είχε τοποθετηθεί για τον κ. Ράπτη λέγοντας ότι έχει βρεθεί εκτός της δημοτικής ομάδας.τον ευχαρίστησε για ότι έχει κάνει μέχρι τώρα,και του ευχήθηκε καλή πορεία από εδώ και πέρα.Βέβαια να σημειωθεί ότι ο κ. Ράπτης είχε δηλώσει ότι δεν διαθέτει ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον χρόνο του για την δημοτική αρχή.Στα πλαίσια αυτά λοιπόν,ο δήμαρχος παίρνοντας το λόγο απάντησε στον κ. Μπουλέ,ότι δεν είπε τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο απ’όσα είχε δηλώσει ο πρώην αντιδήμαρχος (Γ.Ράπτης) ότι δηλαδή δεν διαθέτει ούτε ένα δευτερόλεπτο από τον χρόνο του.

-Γ.Ράπτης: Ηγέτης είναι εκείνος που δεν κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις,τηρεί τις συμφωνίες του και δεν συγκαλύπτει την ανυπαρξία του και τους μουχλιασμένους εγωισμούς της γεροντικής ηλικίας

Στο σημείο αυτό θέλησε να απαντήσει επί προσωπικού ο κ. Ράπτης αφού είχε γίνει αναφορά στο όνομά του,ανέφερε ότι η απομάκρυνση είναι λέξη που βολεύει τους δειλούς.Δεν χρειάζεται να είσαι ηγέτης για να διαγράφεις.

Ηγέτης είναι εκείνος που δεν κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις,τηρεί τις συμφωνίες του και δεν συγκαλύπτει την ανυπαρξία του και τους μουχλιασμένους εγωισμούς της γεροντικής ηλικίας.

Όπως φαίνεται από την βαρύτατη αυτή δήλωση με αποδέκτη ξεκάθαρα τον δήμαρχο Ναυπακτίας έχει επέλθει-κατά τα φαινόμενα_ η οριστική ρίξη ανάμεσα στον πρώην αντιδήμαρχο και την δημοτική του ομάδα.Αυτό που μένει πλέον να βιώσουμε είναι το τυπικό μέρος της που μπορεί να είναι είτε μια διαγραφή ή ανεξαρτητοποίηση του Γ.Ράπτη ή απλά η μοναχική του πορεία εντός της παράταξης

Το Nafpaktianews εδώ και καιρό σας είχε προετοιμάσει για το καυτό καλοκαίρι που αναμένεται να βιώσουμε αυτοδιοικητικά,με τις εξελίξεις πλέον να είναι ραγδαίες.

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει ο δήμαρχος ,μπροστά στην ομολογουμένως βαρύτατη δήλωση -τοποθέτηση του Γ.Ράπτη κατά του δημάρχου,ενώ δεν αποκλείεται μετά από την σημερινή πρώτη τοποθέτηση του πρώην αντιδημάρχου να ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση που να εξηγεί τα ανωτέρω,κάνοντας έναν απολογισμό στην μέχρι τώρα πορεία του και τα όσα ενδεχομένως ακολουθήσουν.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...