Δείτε την απίστευτη πρόταση γάμου που έκανε αυτός ο νεαρός στην κοπέλα του (Βίντεο)

Δείτε την απίστευτη πρόταση γάμου που έκανε αυτός ο νεαρός στην κοπέλα του
Ο Αλεκ Χόραν χρειάστηκε να «δουλέψει» έξι ολόκληρους μήνες για να σχεδιάσει την πρόταση γάμου που θα έκανε στο κορίτσι του, Στεφ Γκάρντνερ.

Και τι αποφάσισε τελικά;

Ο 25χρονος οργάνωσε ένα μακρινό ταξίδι για τους δυο τους στη Χαβάη τον περασμένο Μάρτιο, αφού πρώτα φρόντισε να αγοράσει ένα custom made δαχτυλίδι για την Στεφ.

Το ζευγάρι επρόκειτο να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στον τροπικό αυτό τόπο, το περιβάλλον του οποίου ενδείκνυται για το αγαπημένο τους χόμπι, την acro yoga ή αλλιώς ακροβατική γιόγκα, μια μορφή άσκησης που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο και μπορεί να βελτιώσει τόσο την σιλουέτα όσο και την ερωτική ζωή.

Η Στεφ και ο Αλεκ είναι φαν αυτής της μορφής άσκησης και απολαμβάνουν να βιντεοσκοπούν τις στιγμές εκείνες που ο ένας παρτενέρ στηρίζεται επάνω στον άλλο σε μια μείξη ακροβατικών, γιόγκα, χορού και ασκήσεων μυικής ενδυνάμωσης.

Ετσι λοιπόν, όταν κάποια μέρα βρέθηκαν σε παραλία του νησιού και άρχισαν να εκτελούν τις αγαπημένες τους ασκήσεις acro yoga, με την Στεφ να ισορροπεί ανάποδα επάνω στα πέλματα του Αλεκ -κι ενώ η κάμερα κατέγραφε τη σκηνή με φόντο το ηλιοβασίλεμα -ο 25χρονος έβγαλε το δαχτυλίδι που έκρυβε πίσω από το κεφάλι του και της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Η όμορφη κοπέλα έβαλε τα κλάματα από τον ενθουσιασμό της και φυσικά είπε το μεγάλο «I DO» στο σύντροφο της.

Το βίντεο από τη συναρπαστική πρόταση γάμου του Αλεκ κάνει έκτοτε το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί!

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/292971-Deite-ten-apisteyte-protase-gamoy-poy-ekane-aytos-o-nearos-sten-kopela-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...