Δείτε τον μπέμπη που έκλεψε την παράσταση στο Ευρωκοινοβούλιο (Φωτογραφίες)

Ένας λιλιπούτειος επισκέπτης έκλεψε την παράσταση σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο.

Το μωρό καθόταν ήσυχα-ήσυχα στην αγκαλιά της μητέρας του, της Σουηδής ευρωβουλευτή Jytte Guteland, ενώ εκείνη λάμβανε μέρος σε μια ψηφοφορία.

Η Guteland δήλωσε ότι αποφάσισε σήμερα να φέρει μαζί της στο Ευρωκοινοβούλιο τον μικρό της γιο θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να φέρνει μια μητέρα το μωρό της στη δουλειά.

«Αρκετά μέλη του ευρωκοινοβουλίου φέρνουν τα παιδιά τους στη δουλειά, αλλά συνήθως τα αφήνουν εκτός της αίθουσας κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εμείς οι ευρωβουλευτές δεν καλυπτόμαστε από τη γονική άδεια σε θέματα ψηφοφορίας. Στόχος μου είναι να βοηθήσω ώστε όλοι οι γονείς να λαμβάνουν χωρίς αστερίσκους την γονική τους άδειας, ανεξάρτητα από τα εργασιακά καθήκοντά τους. Επίσης, πιστεύω ότι όλοι οι χώροι εργασίας πρέπει να προσαρμοστούν ώστε να είναι κατάλληλοι για παιδιά», δήλωσε η Guteland στη Local.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρότι οι Ευρωβουλευτές λαμβάνουν κανονικά γονική μητρότητας και πατρότητας, δεν μπορούν να αντικατασταθούν από κανέναν άλλον πολιτικό κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών, και αναγκάζονται να προσέρχονται σε αυτές ακόμα και το διάστημα αμέσως μετά τη γέννα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/275499-Deite-ton-mpempe-poy-eklepse-ten-parastase-sto-Eyrokoinoboylio-PHotographies ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...