Δεν βρήκε δίχτυα και τώρα… τρέχει

Μπορεί να μην… έβγαλε μάτια με την απόδοσή του ο Ολυμπιακός, αλλά άξιζε να κερδίσει την φοβισμένη και άτολμη Οσμάνλισπορ, αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες, έμεινε στο 0-0 και τώρα… τρέχει, αφού τον περιμένει μια δύσκολη ρεβάνς στην Τουρκία.

Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν παράπονα από την διαιτησία του Γάλλου διαιτητή Μπουκέ, κυρίως όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο, έμειναν με δέκα παίκτες στο 74′ (αποβολή Βιάνα, γιατί πάτησε πεσμένο αντίπαλο), κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια του στο φινάλε.

Μέχρι τότε βέβαια είχε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες αλλά βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Καρτσεμάρσκας που όποτε χρειάστηκε έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά. Πρώτα στο 41′ σε κοντινό πλασέ του Μποτία, ένα λεπτό αργότερα σε σουτ από καλή θέση του Καρντόσο, αλλά κυρίως στο δεύτερο μέρος που οι Πειραιώτες ανέβασαν ρυθμό.

Ο τερματοφύλακας των Τούρκων χρειάστηκε να επέμβει στο 55′ (σε δυνατό σουτ του Σεμπά) και στο 57′ σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Μάρτινς (στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού).

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Έλληνες πιτσιρικάδες (Ρέτσος και Ανδρούτσος), ενώ προσπάθησε πολύ και ο Μανθάτης που μπήκε στο φινάλε στην θέση του αναποτελεσματικού Φορτούνη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς (86′ Ανσαριφάρντ), Φορτούνης (71′ λ.τρ. Μανθάτης), Ανδρούτσος, Σεμπά, Καρντόσο (76′ Ρομαό)

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ (Ακτσάι):Καρτσεμάρσκας, Βρσάγεβιτς, Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο, Λουίζ Κάρλος (86′ Μαχέρ), Τσαγκιράν, Εν’ Ντιάιγ Μπαντού, Μπιφουμά (90+4′ Γκιουβέν), Ρεγκατέν, Ντελάρζ (80′ Ρουσέσκου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 6′ Φιγκέιρας, 11′ Ρέτσος, 45′ Φορτούνης, 64′ Μποτία-13′ Κάρλος, 27 Εν’ Ντιάιγ Μπαντού, 61′ Πίντο, 62′ Τσιουριουκσού

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 74′ Βιάνα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπουκέ (Γαλλία)

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/271130-Den-breke-dichtya-kai-tora-trechei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...