Δεν θα παίξει κόντρα στην «αγαπημένη» του ομάδα

Ο Μάρκους Μπεργκ θα απουσιάσει από το σημερινό αγώνα, μιας και θα εκτίσει την ποινή που έχει λόγω καρτών και έτσι θα χάσει την ευκαιρία να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα περισσότερα γκολ που έχει σημειώσει ενάντια σε μία ομάδα ο Σουηδός επιθετικός είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο έχει και τις περισσότερες συμμετοχές.

Πιο συγκεκριμένα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο 30χρονος φορ έχει 9 γκολ σε 12 αγώνες. Αξέχαστο θα μείνει το ματς που είχε κάνει την πρώτη του χρονιά ενάντια στον ΠΑΟΚ, όπου είχε σημειώσει χατ τρικ στον τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχε τελειώσει 4-1. Βέβαια αυτό δεν είναι το μόνο χατ τρικ που έχει σημειώσει κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μιας και το είχε επαναλάβει και σε αγώνα πρωταθλήματος, όπου είχε λήξει 4-3 υπέρ της ομάδας του.

Έτσι ο Σουηδός δεν θα έχει την ευκαιρία να διευρύνει την διαφορά του από την δεύτερη «αγαπημένη» του ομάδα, η οποία είναι η Ουτρέχτη, κόντρα στην οποία έχει σημειώσει 8 γκολ. Από κει και πέρα ακολουθούν ο Αστέρας Τρίπολης και η Αλκμάαρ κόντρα στις οποίες έχει σημειώσει 7 γκολ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/278599-Den-tha-paixei-kontra-sten-agapemene-toy-omada ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...