Δεν φαντάζεστε τι είπε επιβάτης της United Airlines και την πέταξαν έξω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν φαντάζεστε τι είπε επιβάτης της United Airlines και την πέταξαν έξω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, όταν πέταξαν έξω από το αεροπλάνο μια επιβάτη της United Airlines, η οποία εξαπέλυσε λεκτική επίθεση σε μία γυναίκα και έναν άνδρα που κάθονταν δίπλα της στο αεροπλάνο, λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης από το Λας Βέγκας προς το Νιούαρκ.

«Είναι τόσο στενά εδώ που κάθομαι, δεν ξέρω πώς θα αντέξω για τις επόμενες 4 ώρες. Είναι και οι δύο τόσο τεράστιοι, νιώθω ότι με λιώνουν. Τουλάχιστον θα με κρατήσουν ζεστή», ακούγεται η γυναίκα να λέει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της επιβίβασης.

Λίγα λεπτά αργότερα, η επιβάτης από τα αριστερά της, που βιντεοσκοπεί το περιστατικό με το κινητό της, ζητάει από την αεροσυνοδό να της αλλάξει θέση, γιατί δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο τη συμπεριφορά της.

Η γυναίκα σηκώνεται λέγοντας «εγώ τρώω σαλάτα» και απαντώντας στα επικριτικά σχόλια άλλων επιβατών ακούγεται να λέει «πήγαινε εσύ να καθίσεις ανάμεσα σε δύο γουρούνια».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/353411-Den-phantazeste-ti-eipe-epibates-tes-United-Airlines-kai-ten-petaxan-exo-BINTEO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...