ΔΕΥΑΝ:Κοπή πίτας με ευχές και αιχμές (Vid-Pics)

Την καθιερωμένη τους πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά τους έκοψαν χθες το απόγευμα,στο καφέ PONTE του Αντιρρίου,οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Ναυπάκτου.

Και ήταν όλοι τους εκεί.Εργαζόμενοι,υπερσιακοί και πολιτικοί προϊστάμενοι,αιρετοί και υποψήφιοι δήμαρχοι.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα,ευλόγησε ο π.Ιωάννης και στις αναφορές τους,τόσο ο πρόεδρος των εργαζομένων Χρήστος Παπακωστόπουλος,όσο και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ τόνισαν τον μεγάλο αγώνα που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι προκειμένου να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους.Στην προσπάθειά τους αυτή,τροχοπέδη αποτελεί η έλλειψη προσωπικού που δυσχαιρένει το έργο τους,αλλά το φιλότιμο και ο ζήλος για την εργασία υπερκερνά αυτή τη δυσκολία.Ο κ.Παπακωστόπουλος ιδιαίτερα,τόνισε ότι η υποστελέχωση της επιχείρησης έχει ως αποτέλεσμα σημαντικά έργα και παρεμβάσεις να γίνονται από ιδιώτες εργολάβους με αντίκτυπο στην εκτίναξη του κόστους εργασιών άρα και των οικονομικών της επιχείρηση.

Ο κ.Δήμαρχος,επίσης συνεχάρη τους εργαζόμενους και το δ.σ.της επιχείρησης για το έργο,ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη λύση του προβλήματος της Βαρναράχης και φαίνεται-όπως τόνισε ο δήμαρχος- ως γένους θηλυκού τοποθεσία περίμενε γυναίκα πρόεδρο για τη λύση του.

Το νερό είναι αγαθό για όλους και οφείλουμε να το υπερασπιστούμε,γιατί κάποιοι το καπηλεύονται και το πολεμούν είπε ο επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν Γιάννης Μπουλές.

Η ΔΕΥΑΝ διαθέτει ένα προσωπικό με τεράστια εμπειρία.Και αν και είναι ολιγάριθμο,πετυχαίνει σημαντικά πράγματα,όπως οι χρηματοδοτήσεις και τα προγράμματα και σε όλη αυτή την προσπάθεια,ο δήμος ήταν και θα συνεχίσει να είναι αρωγός.Αυτά τόνισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία” Θ.Παπαθανάσης.

Ως σημαντική επιτυχία επεσήμανε από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ και νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θωμάς Κοτρωνιάς,την τακτοποίηση των ληξηπρόθεσμων ύψους 2.5. εκατομμυρίων ευρώ που αποτελούν πλέον το “φιλί της ζωής” της επιχείρησης.Ο κ. Κοτρωνιάς, ανέφερε ότι η παρούσα δημοτική περίοδος 2014-2018 ήταν μία περίοδος ανόδου για την ΔΕΥΑΝ αποφέυγοντας ωστόσο να καταλογίσει ευθύνες σε προηγούμενες διοικήσεις.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παραυρέθηκαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης,ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Σπήλιος Λιβανός,ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ναυπακτίας και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς,ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας,μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ  της Ν.Δ. Νίκος Τσερπέλης κ.α.





Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...