Δε χάνουν Αστέρας, Λίμπερετς και Παντούρι

asterastsiolisTο Betarades.gr είναι εδώ για να σας παρέχει καθημερινά αναλύσεις, προγνωστικά και τις στοιχηματικές ευκαιρίες της ημέρας. O ΠΑΟΚ χθες δεν κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα με τη Μέταλιστ και έμεινε στο 1-1, ωστόσο δικαίωσε τη στοιχηματική μας επιλογή και μας χάρισε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.97. «Ταμείο» είχαμε και στον αγώνα Σέριφ Τίρασπολ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την επιλογή μας 2 ή 3 γκολ να περνάει και να μας δίνει απόδοση 1.97. Άτυχοι σταθήκαμε στο «Διπλό» της Αούστρια Βιέννης η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Χαφνάρφιορντουρ παίζοντας από το 60’ με παίκτη λιγότερο. Σήμερα στρέφουμε την προσοχή μας στα προκριματικά του Europa League με το ελληνικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις εκτός έδρας μάχες του Αστέρα Τρίπολης με τη Ραπίντ Βιέννης και της Ξάνθης με τη Σταντάρ Λιέγης. Οι Αρκάδες στο πρώτο παιχνίδι εμφανίστηκαν σαφώς πιο καλοί από τους Αυστριακούς, όμως ένα τραβηγμένο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αν παρουσιάσουν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που έδειξαν πριν μία εβδομάδα. Η Ξάνθη από την άλλη έχει πιο δύσκολο έργο καθώς παρότι παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστική έχασε με 2-1 στα Πηγάδια από μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα. Το σχέδιο του Καραγεωργίου είναι ένα γρήγορο γκολ και… όλα γίνονται. Το κουπόνι μας περιλαμβάνει επίσης αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, Αργεντινής και για τη διοργάνωση του Σουνταμερικάνα.

Αρχίζουμε με Europa League και με τις δυνατές προτάσεις της ημέρας. Την αρχή κάνει το Under 3 γκολ της Μέταλουργκ Ντόνετσκ με αντίπαλο την Κουκέσι που παίζεται σε απόδοση 2.38. H αλβανική Κουκέσι έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι και νίκησε την ισχυρή Μέταλουργκ με 2-0. Έτσι αναμένουμε ένα καταιγιστικό ματς από τους γηπεδούχους που θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Όμως πρέπει να υπολογίσουμε το αμυντικό παιχνίδι της Κουκέσι, που ξέρει να παίζει για το αποτέλεσμα και αυτό θα πράξει σήμερα. Έτσι καταλήγουμε το Under 3 γκολ που προσφέρεται σε μία πολύ καλή απόδοση. Να τονίσουμε κλείνοντας πως η Κουκέσι έχει Under 2,5 τα 4/5 παιχνίδια της φέτος στα προκριματικά και No Goal (δηλαδή να σκοράρει μία από τις δύο ομάδες) τα 3/5. Περνάμε στην αναμέτρηση Χαποέλ Τελ Αβίβ – Παντούρι και πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.04. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Ρουμανία αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τους δύο αντιπάλους. Οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς την Κυριακή υποδέχθηκαν την Οτελούλ της οποία νίκησαν με 2-1 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Ρουμανίας. Με το αποτέλεσμα αυτό παρέμειναν αήττητοι στα έξι παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος (3 εντός, 3 εκτός συνόρων) με τον απολογισμό τους να αποτελείται από τρεις νίκες και άλλες τόσες ισοπαλίες. Θεωρούμε πως παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα, η Παντούρι διαθέτει την ομάδα για να φύγει ακόμα και νικήτρια από το Ισραήλ, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Στην Ελβετία η Ζυρίχη υποδέχεται τη Λίμπερετς και εμείς επιλέξαμε να πάμε με το Χ2 που προσφέρει απόδοση 2.10. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες, μία εκ των οποίων ήταν και από τη τσέχικη ομάδα με 2-1 στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους. Το «μομέντουμ» λέει πως οι Τσέχοι έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά και την ομάδα να διαφυλάξουν το προβάδισμα και να πάρουν την πρόκριση. Θα τους εμπιστευτούμε σε μία αξιοπρεπής απόδοση. Στο Λουξεμβούργο η γνωστή μας από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου, Ντιφερντάνζ υποδέχεται την Τρόμσο στη ρεβάνς του 1-0 στη Νορβηγία. Ο «Άσσος» Draw No Bet αποτελεί για εμάς μία στοιχηματική ευκαιρία, καθώς προσφέρεται στο 2.50. Οι γηπεδούχοι, που τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει επίπεδο και χρόνο με το χρόνο πείθουν με τις εμφανίσεις τους στην Ευρώπη, απέκλεισαν την Ουτρέχτη με ισοπαλία εκτός έδρας και νίκη στο «σπίτι» τους. Η Τρόμσο από την άλλη κάνει μία μέτρια πορεία εντός συνόρων καθώς συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού.

Στα… δικά μας τώρα και στη μάχη του Αστέρα στη Βιέννη κρατάμε το Χ2 της ελληνικής ομάδας, που παίζεται σε απόδοση 2.29. Μπορεί η Ραπίντ να είναι πιο… έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πέρυσι να απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, όμως μία εβδομάδα πριν δεν το απέδειξε στο γήπεδο. Ειδικά δε αν δεν είχε το σφύριγμα του διαιτητή στο αυστηρό πέναλτι του Λισγάρα πάνω στον Μπόιντ ήταν πολύ πιθανό να έφευγε από την Τρίπολη ηττημένη. Ο Αστέρας αδικείται από το αποτέλεσμα βάσει της συνολικής εικόνας και σήμερα έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως αξίζει την πρόκριση στα πλέι οφ. Να επισημάνουμε πως η Ραπίντ μπορεί να προέρχεται από ένα μεγάλο “Διπλό” με 2-4 επί της Στουρμ Γκράτς όμως έβγαλε όλο το παιχνίδι με 10 παίκτες (δέχτηκε κόκκινη στο 2′), κάτι που επιβάρυνε αρκετά τους ποδοσφαιριστές. Όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Αρκάδων έχουν λήξει ισόπαλα (5 στο σύνολο) και σήμερα μία ισοπαλία είναι ικανή να δώσει στον Αστέρα την πρόκριση (αν δεν είναι «λευκή) και σε εμάς το 2.29 του Χ2. Κλείνουμε τα παιχνίδια του Europa League με το «Διπλό» Draw No Bet της Kαραμπάγκ κόντρα στην Γκέφλε σε απόδοση 2.08. Το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο καθώς η έδρα της Γκέφλε δεν πληροί τις προϋποθέσεις της ΟΥΕΦΑ. Η Κάραμπαγκ έχει το προβάδισμα, μια και στον πρώτο αγώνα επικράτησε με 1-0, μιας Γκέφλε με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Τρανό παράδειγμα η ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση στην Κύπρο και η «αναγέννησή» της στη ρεβάνς με 4-0. Ωστόσο η Κάραμπαγκ πηγαίνει στο ματς με καλή ψυχολογία, καθώς το Σάββατο επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Ίντερ Μπακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη χώρα της. Θεωρούμε πως οι Αζέροι είναι καλύτεροι και θα καταφέρουν να κάνουν το «διπλό» κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο.

Περνάμε στη Βραζιλία όπου χθες στην πρεμιέρα των προγνωστικών η Κρουζέιρο μας χάρισε απόδοση 2.10 κάνοντας όπως προβλέψαμε «Διπλό» επί της Κρισιούμα. Αντίθετα η Ναούτικο αν και ισοφάρισε έχασε με 2-1. Σήμερα κρατάμε το 1.70 που δίνει ο «Άσσος» της Γκρέμιο κόντρα στην Κοριτίμπα. Η έδρα της Γκρέμιο αποτελεί τη μεγάλη της δύναμη, αφού παραμένει αήττητη στα έξι ματς που έχει δώσει στο πρωτάθλημα (4-2-0). Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις στο ποδόσφαιρο με το «Διπλό» Draw No Bet της Γκουαρανί σε απόδοση 2.00 με αντίπαλο την Οριέντε Πετρολέρο για το Σουνταμερικάνα,

Περνάμε στο Τένις όπου χθες μπήκαμε με το… δεξί έχοντας 2/3 κερδισμένες προτάσεις. Σήμερα το δυνατό μας σημείο είναι η νίκη του Benoit Paire σε απόδοση 1.50 με αντίπαλο τον Μarinko Matosevic για το ATP Masters Montreal. Επίσης κρατάμε και το +1.5 set του Gulbis με αντίπαλο τον Andi Murray σε απόδοση 2.40 για την ίδια διοργάνωση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Superleague.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...