Δημοτικό συμβούλιο.

Όσα ακούσαμε και είδαμε και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε χωρίς φόβο …αλλά με πάθος.

Θέλει δουλειά πολλή να γυρίσουν τα νερά.

Πρέπει να υπάρξουν μεγαλύτεροι αγωγοί ή λιγότερη βροχόπτωση. Προς το παρόν ας συνεχίσουν τα πλατάνια να κάνουν φύλλα, χωρίς να το παρακάνουν !!!!.

Το φιλέτο δεν πωλείται ούτε ενοικιάζεται. Το θέλουμε ”Ταψί”.

50€ μίσθωμα για το Caroussel. Ο δήμος ξελάσπωσε. Τρέξτε για δανεικά !!!.

Άσχετο !!!. Τα φωτάκια που θα ανάψουν το δένδρο που ίσως βάλουμε να είναι Led-άκια. Συμμετέχουμε στην πράσινη ενέργεια.

Αρχή της συνεδρίασης με την τοποθέτηση του κ. Σταυρόπουλου για τις τελευταίες πλημμύρες στη Ναύπακτο.

Για τα πλημμυρικά φαινόμενα της Ψανής ο κ. Σταυρόπουλος ανέφερε τις ανάποδες κλίσεις του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.Εξ’ου και ”οι μικρές Βενετίες”

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα,το οποίο θα έλθει κάποια στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση, να υπάρξει η κατάλληλη τεχνική γνωμάτευση και παρέμβαση για την επίλυση του θέματος.

Στα προημερήσια θέματα αποφασίστηκε να παραχωρηθεί χώρος, μάλλον στην κεντρική πλατεία  8,5×8,5 για τη δημιουργία Καρουσέλ από ιδιώτη.

Μάλιστα και επειδή μπήκε και το ζήτημα τι θα κερδίσει ο δήμος από όλο αυτό να σας πληροφορήσουμε ότι συμφωνήθηκε να ζητηθεί το εξωφρενικό και εξωπραγματικό ποσό των 50 ευρώ για την εορταστική περίοδο που θα παραμείνει με το σκεπτικό ότι το αντίτιμο που θα υπάρχει για τους μικρούς φίλους που θα το επισκεφθούν θα είναι συμβολικό όπως είπε ο Σπ. Τσέλιος. Σπύρο το ελπίζουμε γιατί αν δεν είναι συμβολικό μάλλον θα πρέπει να συνδράμει ο δήμος !!!.

Στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης και το πιο σοβαρό θα λέγαμε που αφορούσε την εκμετάλλευση των εργοταξιακών χώρων του Αντιρρίου,ο Θ.Παπαθανάσης ανέφερε ότι ότι απόφαση παρθεί αυτή θα καταλήξει στον κάλαθο των αχρήστων.Ανέφερε ότι ο δήμος βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από τις εξελίξεις,μακριά από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων,λέγοντας ότι ο δήμος δεν παρενέβη πουθενά.Ούτε στους βουλευτές,ούτε πουθενά.Καταλήγοντας ανέφερε ότι ”Αν μας θέλετε δίπλα σας θα μας έχετε”.

Ο κ. Κοτσανάς ανέφερε ότι θα έπρεπε να είχαμε φτιάξει ένα πλαίσιο πάνω στο οποίο θα έπρεπε να κινηθούμε. Ο κ. Καρακώστας ότι δεν είναι ταμπού να πούμε ότι η μαρίνα θα πρέπει να πάει στο Αντίρριο,παίρνοντας το λόγο ο κ. Ασημακόπουλος  πρόεδρος της τ.κ. Αντιρρίου λέγοντας ότι θα πρέπει ο δήμος να αποχωρήσει από την κοινοπραξία ”Γέφυρες Ανάπτυξης”. Η τοπική κοινωνία ανέφερε ο κ. Ασημακόπουλος ποτέ δε ρωτήθηκε για το θέμα αυτό αφού αυτή ξέρει καλύτερα τι είναι καλό και τι όχι…

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι το έργο αυτό είναι ένα μεγάλο έργο που ξεπερνά τα τοπικά δεδομένα. ”Δεν είναι πρόταση να φύγουμε από την κοινοπραξία” ανέφερε χωρίς να υπάρχει εναλλακτική πρόταση. ”Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τη σημαία της αντιπαράθεσης” είπε. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, που να δίνουν διέξοδο.

”Θα πρέπει να μείνουμε στην κοινοπραξία, να πάμε στον περιφερειάρχη,να γίνει θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο, να ενημερωθούν οι τοπικοί βουλευτές,και οι τοπική κοινωνία.

Τελικά διαμορφώθηκε ένα τελικό πλάνο προτάσεων το οποίο πέρασε κατά πλειοψηφία και αφορά:

– Στη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής.

– Κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας,επίσκεψη και ενημέρωση Βουλευτών,περιφερειάρχη και να αποφευχθεί η εκποίηση του ακινήτου.

nafpakt-IOS for ever



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...