Διάσημοι αστέρες που αρραβωνιάστηκαν αλλά δεν έφτασαν ποτέ στον γάμο!

main

Έρωτες που όχι μόνο δεν άντεξαν στον χρόνο, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε μέχρι τον γάμο. Αρκετοί είναι οι αστέρες του Χόλιγουντ που δήλωσαν έτοιμοι να ανταλλάξουν όρκους πίστης και αφοσίωσης με το άλλο τους μισό, όμως στη συνέχεια κάτι… στράβωσε. Πλήξη, ανία, απιστία, επαγγελματικές υποχρεώσεις, ασυμφωνία χαρακτήρων, ώθησαν διάσημα ζευγάρια σε ρήξη, λίγο προτού φορέσου νυφικά και γαμπριάτικα κοστούμια.

 

Ας δούμε μερικούς από τους διασημότερους αρραβώνες του Χόλιγουντ που δεν κατέληξαν ποτέ σε γάμο:

 

Γκουίνεθ Πάλτροου – Μπραντ Πιτ

1

Μπορεί ο Μπραντ Πιτ να μετρά το δεύτερο διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί, όμως αν είχε παντρευτεί και την Γκουίνεθ Πάλτροου, τότε θα κάναμε λόγο για το ….τρίτο! Ο ηθοποιός είχε αρραβωνιαστεί το 1994 την 24χρονη τότε, Γκουίνεθ Πάλτροου, όμως η σχέση τους έριξε αυλαία το 1997. Λίγο αργότερα η Πάλτροου θα παραδεχθεί ότι ήταν εκείνη που διέλυσε τον αρραβώνα γιατί ήταν πολύ μικρή και δεν ένιωθε ακόμη έτοιμη για πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

 

Τζούλια Ρόμπερτς – Κίφερ Σάδερλαντ

2

Αρκετά επεισοδιακό το τέλος του αρραβώνα τους. Εδώ μπορούμε να πούμε ότι κυριολεκτικά, «η νύφη το ‘σκασε». Η Τζούλια τον παράτησε και έφυγε στην Ιρλανδία με τον φίλο του πρώην συντρόφου της, Τζέισον Πάτρικ.

 

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

3

Κρίμα… και φαινόταν τόσο ερωτευμένοι. Οι «Bennifer», όπως τους αποκαλούσαν τότε τα μίντια, διέλυσαν τον αρραβώνα τους το 2003, λίγες ημέρες πριν τον γάμο. Την απόφαση πήρε ο Μπεν Άφλεκ, πληγώνοντας βαθιά την Τζένιφερ. Λέγεται μάλιστα, ότι εκείνη υπέστη ψυχολογική κατάρρευση που διήρκησε… χμμμ… τρεις ημέρες!

 

Κέιτι Χολμς και Κρις Κλάιν

5

Ενώ ήταν αρραβωνιασμένοι, χώρισαν αιφνιδίως το 2005. Η Χολμς γνώρισε αμέσως τον Τομ Κρουζ και τρεις μήνες αργότερα τον αρραβωνιάστηκε!

 

 

Τζουντ Λο και Σιέννα Μίλερ

6

Η Σιένα δηλώνει ακόμη και σε πρόσφατες συνεντεύξεις της, ότι εξακολουθεί να νοιάζεται για τον Τζουντ. Μόνο που η υπομονή της είχε εξαντληθεί από τις απιστίες του. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ανήμερα των Χριστουγέννων το 2004. Χώρισαν τον Ιούλιο του 2005 καθώς ο Τζουν Λο την απάτησε με την νταντά των παιδιών του.

 

 

Κέιτ Μος – Πιτ Ντόχερτι

7

Αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο του 2007. Τρεις μήνες τo μοντέλο, απογοητευμένο από την έκβαση της σχέσης του, ακύρωσε τα επαγγελματικά του σχέδια και τον χώρισε.

 

 

Ντέμι Μουρ – Εμίλιο Έστιβεζ

8

H Ντέμι αρραβωνιάστηκε τον μεγαλύτερο αδελφό του Τσάρλι Σιν λίγο μετά την γνωριμία τους το 1984. Όμως δεν έμελε να πουν το “I do” μπροστά στον ιερέα. Οι πρώην σύντροφοι παραμένουν καλοί φίλοι.

 

 

Ράιαν Ρέινολντς – Αλάνις Μόρισετ

10

Αρραβωνιάστηκαν το 2004, τo ζευγάρι χώρισε δηλώνοντας ότι απλά απόλαυσε την «φάση».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...