Δια χειρός Ιωάννου ο Φαέθων Γεφυρα Αντιρρίου νικησε 52-50 τον Ποσειδωνα

Στο φινάλε του πρωταθληματος της παρθενικης συμμετοχής του στην Α2 ΕΣΚΑ-Η ο Φαέθων Γεφυρα επεφύλλαξε να χαρίσει την νίκη
στους φίλους που έδωσαν το παρόν στο κλειστό γυμναστηριο Αντιρριου κοντρα στο Ποσειδωνα Παραλίας με 52-50.
Σε ενα μάτς που ήταν για γερα νευρα και οι δυο ομάδες κατέθεσαν ψυχή στο παρκέ, οι πρασινοι του Θανου Ζάκκα είχαν το καθαρό μυαλό στο τέλος
και με ένα καλάθι του Ιωάννου και δυο ευστοχες βολές (50-50 στα 9΄΄ πριν το τέλος) έκλεισαν νικηφορα τη σεζον.
Στο τέλος ενα κουβάρι όλοι πανηγύρισαν το φινάλε μιας χρονιάς αφιερώνοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα στο χορηγό τη Γέφυρα Α.Ε και  που βρήκε το Φαέθων Γεφυρα Αντιρρίου να μένει σχετικά άνετα στην κατηγορία και να βάζει θεμέλια για να είναι καλύτερος την νέα χρονιά με ψηλότερους στόχους.
Διαιτητες: Νερομυλιώτης-Κατηφόρης. Τα 10λεπτα: 9-10, 19-20, 37-38, 52-50.
ΦΑΕΘΩΝ ΓΕΦΥΡΑ(Ζάκκας):Δριβίλας 5, Κατσούδας 5 (1), Μαργαρίτης 9(2), Καλπουζάνης, Κόκλας 12, Κολοβός, Μάρκος 9(2), Ιωάννου 4, Βρυώνης, Γεωργίου 6, Τουβάκης 2, Θεοδωρόπουλος.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Στουμπανος):Στουμπανος Θ.9, Παπαδόπουλος 2, Δροσάτος, Χατζής 22, Μανωλόπουλος 11(3), Ντρεου 2, Φωτίου 4, Μπηλιάνης.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ  ΦΑΕΘΩΝ ΓΕΦΥΡΑ
Μια χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας  με πολλές συγκινήσεις και δυνατές εμπειριές. Φιλοξενήσαμε ομάδες από τέσσερις νομούς (Αχαιας, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου) ταξιδέψαμε αντίστοιχα , ανταλάσσοντας πολιτισμό και ευ αγωνίζεσθαι κάνοντας το Αντίρριο σημείο αναφοράς για μια ημέρα σε άλλους τόπους
. Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν σε αυτό το όμορφο ταξίδι είτε αγωνιστηκαν μερικά δευτερόλεπτα, είτε ολοκληρα δεκάλεπτα και ακόμα αυτούς που για διαφορετικούς λόγους δεν ήταν παρόντες εως το τέλος.
Αυτή τη χρονιά χτίσαμε γερές βάσεις και σε αυτές θα αναπτυχθούμε  τα επόμενα χρόνια. Ο χρόνος και η εμπειρία ούτε αγοράζονται αλλά κατακτιούνται εν καιρώ.
Ευχαριστούμε ολόψυχα το χορηγό μας τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε που χάρισε στο 100% στο σύλλογο μας τη δυνατότητα να νοιώσουμε τη λειτουργία  μιας επαγγελματικη ομάδας όσον αφορά την οργάνωση και τις μετακινήσεις στην πιο άσχημη οικονομικη καμπή που βιώνει η Ελλάδα.
Ευχαριστούμε την τοπική κοινότητα Αντιρρίου και το Δημο Ναυπακτίας  που μας παρείχαν  ένα άρτιο γήπεδο με το φύλακα κ.Νίκο Ρήγα να φροντίζει καθημερινά για την άψογη λέιτουργία του. Καλή ξεκούραση στους αθλητές μας και να εχουν Καλό Καλοκαίρι!!!!!


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...