Δικαίωμα στην εργασία-Φθηνή διέλευση στη γέφυρα-Δηλώσεις για το σημερινό συλλαλητήριο στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Δικαίωμα για όλους στην αγορά εργασίας με ανθρώπινες συνθήκες και φθηνή διέλευση σε μια γέφυρα που θα πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει τις κοινωνίες ήταν τα βασικά συνθήματα των διαδηλωτών της σημερινής συγκέντρωσης στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.Στο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε από τον δήμο Πατρέων,συμμετείχαν η Περιφέρεια Δυτ.Ελλάδας,οι δήμοι Ναυπακτίας,Δωρίδας και Αιγιάλειας,συνδικάτα,φορείς και επαγγελματικοί κλάδοι των όμορων δήμων.

Δηλώσεις με πολλαπλά μηνύματα ατην κάμερα του Nafpaktianews από τον βουλευτή του Κ.Κ.Ε. στον νομό Αιτωλ/νίας Ν.Μωραΐτη,τον περιφερειάρχη Δυτ.Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα,τον δήμαρχο Αιγιάλειας Θ.Παναγόπουλο,τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο,,τον δήμαρχο Δωρίδας Γ.Καπεντζώνη,τον πρώην δήμαρχο Ναυπακτίας και επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γ.Μπουλέ,εκπρόσωπο και εκπρόσωπο των συμβασιούχων Ο.Τ.Α Αχαΐας.

Το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με πορεία των συγκεντρωμένων στο κατάστρωμα της γέφυρας από το ύψος των διοδίων μέχρι το Ρίο,ενώ εκατοντάδες πολύχρωμα μπαλόνια αφέθηκαν στον ουρανό συμβολίζοντας την ελπίδα για ζωή και απασχόληση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...