Δολοφονική επιδρομή σε σύνδεσμο του Εθνικού – Τραυματίστηκε ένας οπαδός (ΦΩΤΟ)

Δολοφονική επιδρομή σε σύνδεσμο του Εθνικού – Τραυματίστηκε ένας οπαδός (ΦΩΤΟ)

Δολοφονική επιδρομή απόψε κατά του Συνδέσμου Φιλάθλων του Εθνικού «Πινέζες Θύρα 14». 

Την ώρα που οι οπαδοί του Εθνικού παρουσία παικτών από όλα τα αθλήματα, που μάλιστα συνοδεύονταν από τις οικογένειές τους, γιόρταζαν στην προγραμματισμένη ετήσια κοπή της πίτας, άγνωστοι επιτέθηκαν εναντίον τους με μαχαίρια και λοστούς, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές, αλλά και να υπάρξουν τραυματισμοί! 

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 100 ατόμων χωρίς να φέρει διακριτικά μπούκαρε στον χώρο της εκδήλωσης και άρχισε να καταστρέφει ό,τι υπήρχε μπροστά στα έντρομα μάτια των παρόντων, ανάμεσά τους πολλές γυναίκες και μικρά παιδιά. 

Οι άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρια, λοστούς, καδρόνια και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μαχαίρωσαν οαδό του Εθνικού ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ χτύπησαν αρκετούς από τους παρευρισκόμενους πριν προλάβουν να αντιδράσουν. 

Από την επίθεση έσπασαν τζαμαρίες και προκλήθηκαν καταστροφές στο χώρο της λέσχης. 

Η ανακοίνωση του Εθνικού: 

“Πρόκειται για μια σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. καταδικάζει την βάναυση αυτή στοχευμένη επίθεση και κρούει τον κώδωνα προς την Αστυνομία και το κράτος προκειμένου να λάβουν μέτρα. 

Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν την δυναμική επιστροφή του Εθνικού που συντελείται σε κάθε επίπεδο και δείχνουν με κάθε τρόπο την δυσαρέσκειά τους. Βρισκόμαστε δίπλα στους φίλους του Εθνικού και δηλώνουμε πως δεν μας πτοούν οι άνανδρες εγκληματικές τακτικές τους από όπου κι αν πηγάζουν. Αυτό μας πεισμώνει πιο πολύ. 

Αναμένουμε από το κράτος να ξυπνήσει επιτέλους, να αφουγκραστεί το επικίνδυνο της κατάστασης και να λάβει μέτρα πριν θρηνήσουμε κι άλλον νεκρό. 

Απόψε παραλίγο να γραφτεί και άλλη μελανή σελίδα στην ιστορία του Εθνικού. 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λάβετε μέτρα και προστατεύστε τον κόσμο, τον αθλητισμό, την κοινωνία μας. Βρίσκεστε προ των ευθυνών σας…”. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/353249-Dolophonike-epidrome-se-syndesmo-toy-Ethnikoy-Traymatisteke-enas-opados-PHOTO ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...