Δορυφορικές φωτογραφίες: Αγώνες βόλεϊ… σε πεδίο πυρηνικών δοκιμών στη Βόρεια Κορέα

Οι Αμερικάνοι υποστηρίζουν πως η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε αγώνες βόλεϊ σε πεδίο πυρηνικών δοκιμών!

Οι λήψεις που δημοσιεύονται προέρχονται από δορυφορικές φωτογραφίες από αμερικανικό κατασκοπευτικό δορυφόρο. Όπως ισχυρίζονται οι ΗΠΑ, δείχνουν Βορειοκορεάτες να παίζουν αγώνα βόλεϊ στο σημείο που, σύμφωνα με την αμερικανική αντικατασκοπεία, χρησιμεύει για την παρασκευή και δοκιμή πυρηνικών όπλων από την Πιονγκγιάνγκ!

Ο δορυφόρος τράβηξε τις φωτογραφίες στις 16 Απριλίου και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Αμερικανοί, αποδεικνύεται μία μικρή δραστηριότητα σε τούνελ των εγκαταστάσεων, κατά την προετοιμασία για μία ακόμη δοκιμή πυρηνικού όπλου.

Κατά τη διάρκεια της λήψης των φωτογραφιών από τις εγκαταστάσεις, εντοπίζονται τρεις αγώνες βόλεϊ σε διαφορετικά σημεία, ενώ ένας τέταρτος φαίνεται να συγκεντρώνει ακόμη περισσότερα άτομα. 

Το βόλεϊ αποτελεί το αγαπημένο άθλημα στη Βόρεια Κορέα, ενώ στην Ουάσιγκτον πιστεύουν ότι οι αγώνες διεξήχθησαν κατά την αναμονή της προετοιμασίας για το αποτυχημένο τεστ, το οποίο αποτέλεσε απειλή για τις ΗΠΑ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/280144-Doryphorikes-photographies-Agones-bolei-se-pedio-pyrenikon-dokimon-ste-Boreia-Korea ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...