Δωρεάν υπηρεσίας ενημέρωσης για τιμές καυσίμων μέσω SMS

Γίνεται γνωστό στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές – οδηγούς αυτοκινήτων, ότι η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ενεργοποίησε νέα υπηρεσία ενημέρωσης μέσω SMS, των τριών πρατηρίων πώλησης αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων που παρουσιάζουν τις φθηνότερες τιμές κατά περιοχή.

 

Η διαδικασία συνίσταται στην αποστολή SMS στο 54151 στο οποίο θα αναγράφεται η περιοχή ενδιαφέροντος, οπότε και λαμβάνεται απάντηση στο κινητό με τα τρία πρατήρια καυσίμων καθώς και τις διευθύνσεις τους με τις φθηνότερες τιμές πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων.

Η Υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά στο  Τμήμα Εμπορίου της  Δ/νσης  Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο  26413- 63630,  στο Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αχαίας στο  2613- 620222,  και  στο Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Ηλείας,  στο 26213- 60517 , από 9ης πρωινής έως και 15ης απογευματινής τις εργάσιμες ημέρες, το οποίο και θα τους ενημερώσει για τα πιο πάνω αλλά και για οποιοδήποτε είδος υγρού καυσίμου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...