Είναι ζευγάρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Είναι ζευγάρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Οι φήμες που θέλουν ζευγάρι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο εκατομμυριούχος παραγωγός χώρισε πρόσφατα με την κουκλάρα σύζυγό του Σεϊμά Σουμπασί, με τα τουρκικά μέσα να κάνουν λόγο για απιστίες τόσο από την πλευρά του όσο και από την πλευρά της πρώην συζύγου του.

Χθες το βράδυ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Βερβερίτσα» με πρωταγωνιστές τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού, και μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Ατζούν.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει υποσχεθεί στον εαυτό της να μην μιλάει για τα προσωπικά της την νέα χρονιά, ωστόσο δεν διέψευσε την είδηση.

Χαρακτηριστικά είπε: «Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Καλή καρδιά. Τι να πω; Αν θες να το πιστεύεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πως ξυπνάω την επόμενη ημέρα. Τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/351640-Einai-zeygari-e-Konstantina-Spyropoyloy-me-ton-Atzoyn-Ilitzali ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...