Είχε …..Άγγελο στο 95΄ ο Ατρόμητος (1-1) με Αγγελόκαστρο…

Τους πρώτους φετινούς του βαθμούς απώλεσε  ο Ατρόμητος Αντιρρίου στην αναμέτρηση με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου στο Αντίρριο με το ισοπάλο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν πολύ νωρίς τον αποδεκατισμένο Ατρόμητο που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες βασικών και μόλις στο 7΄ο Καρίμπας μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίκτυα του Καραδήμα σημειώνοντας το 1-0.

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου με σέντρες  προς τον Αλεξόπουλο προσπάθησε να αντιδράσει τις περισσότερες φορές ανορθόδοξα όμως ο Αχελώος Αγγελοκάστρου έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στο 0-2 όταν ο Καρίμπας στο 10΄και ο Αλεξάκης με κεφαλιά στο 20΄αστόχησαν από ευνοικές θέσεις.

Στο 28΄ο Αλεξόπουλος με ασίστ έβγαλε μόνο του τον Παναγιωτόπουλο που είχε πολύ κακό σουτ από την εστία του Μπούτιβα.

Ο Ατρόμητος στην επανάληψη μπήκε πιο φουριόζος και η είσοδος του Σκανιά έδωσε περισσότερες επιλογές στην επίθεση.

Ο Σκανιάς στο 47΄ σούταρε μόλις άουτ,  στο 74΄έχασε την πιο κλασσική φάση μιας και το πλασέ του πάνω στην γραμμή έδιωξε ο Κωσταντίνου και στο 81΄ σούτ του απέκρουσε ο Μπούτιβας. Ο Ατρόμητος όσο πέρναγε ο χρόνος πίεζε και ο Παπαποστόλου στο 55΄ εξαπέλυσε βολίδα που άλλαξε πορεία από πλάτη αμυντικού και κατέληξε  πλάγιο άουτ.

Στο 63΄είχαμε τη φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στο διαιτητή Παναγιωτόπουλο  για πέναλτι ενώ στο 76΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στο σκορ όταν ο Μυλωνάς εξουδετέρωσε κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή σούτ του Ζαλοκώστα.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου με κεφαλιά ο Αλεξόπουλος άφησε ανήμπορο να αντιδράσει τον Μπούτιβα γράφοντας το 1-1 και δίνοντας τουλάχιστον το βαθμό στην ομάδα του.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤ: Καραδήμας, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος (Μυλωνάς Σ. 46΄),Μυλωνάς Χ. Νικολάου, Παπαποστόλου, Παναγιωτόπουλος (46΄Σκανιάς), Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος, Κάκκος, Ευθυμιόπουλος.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓ: Μπούτιβας, Κωσταντίνου, Βασιλάρης, Μπέτσικας Καραλής (89΄Σαγανάς), Αλεξάκης (80΄Κοκκώνης), Γιαννιώτης, Ζαλοκώστας,Ζαλοκώστας Ε Καρίμπας (90΄Κωστακιώτης), Αριστόπουλος.

..............................................................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...