Εγγραφές νηπίων στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

 

Γίνεται γνωστό ότι η  προθεσμία  για την εγγραφή  των νηπίων – βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Δήμου Ναυπακτίας είναι από  20-5-2012 μέχρι και 15-6-2012 . Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατίθενται στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Κοινωνικών Υποθέσεων επί της οδού Λόρδου Βύρωνα & Φιλικής Εταιρείας τις εργάσιμες ημέρες  και ώρες από  10. 00 έως 13.00.

 Για την εγγραφή των παιδιών στους Σταθμούς του Δήμου Ναυπακτίας, απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

α) Αίτηση – συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο των γονέων ή του κηδεμόνα του παιδιού.

β) Αντίγραφο ταυτότητας της μητέρας και του πατέρα.

γ) Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.

δ) Βεβαίωση εργοδότη, για τον καθένα από τους γονείς, προκειμένου να πιστοποιείται ότι και οι δύο είναι εργαζόμενοι, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους ή βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος από Δ..Ο.Υ  αν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες.

ε) Μηχανογραφημένα ένσημα του τρέχοντος έτους και των δύο γονέων ή βεβαίωση ότι έχουν καταβληθεί οι εισφορές στον ασφαλιστικό φορέα εάν πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία.

στ) Βεβαίωση γιατρού, για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του Παιδιού, καθώς και πρωτότυπο του βιβλιαρίου υγείας του, με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

ζ) Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους ή αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος.

η)  Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

θ)  Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΗ

ι)  Κάθε άλλο δικαιολογητικό, που η Διεύθυνση Κ.Α.& Κ. Υ  θεωρεί απαραίτητο.

Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων, στους Σταθμούς, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητα είναι το διαβατήριο και η άδεια παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

   Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, θα γίνονται οι επανεγγραφές των παιδιών που φιλοξενούνται στο Σταθμό, με νέα αίτηση που θα συνοδεύεται από:

α)  Βεβαίωση εργασίας των γονέων. Μηχανογραφημένα ένσημα του τρέχοντος έτους και των δύο γονέων ή βεβαίωση ότι έχουν καταβληθεί οι εισφορές στον ασφαλιστικό φορέα εάν πρόκειται για ελεύθερο επαγγελματία.

β)  Βεβαίωση ιατρού για την καλή υγεία του παιδιού.

γ) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς να απευθύνονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Κοινωνικών Υποθέσεων και στο  τηλέφωνο 2634361220 ( κ. Πλούμης Χαρ.)

H αντιδήμαρχος

Μαρία Ζιαμπάρα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...