Εικόνες ακατάλληλες για… καρδιακούς γονείς: Πατέρας κάνει “φώτοσοπ” σε φωτογραφίες της κόρης του και… σπέρνει τον τρόμο

Εικόνες ακατάλληλες για… καρδιακούς γονείς: Πατέρας κάνει φότοσοπ σε φωτογραφίες της κόρης του και… σπέρνει τον τρόμο

Δείτε τις φωτογραφίες που σαρώνουν στο διαδίκτυο…

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα δημιούργησε με τη βοήθεια της κόρης του, Χάνα, ένας 32χρονος πατέρας από την Ιρλανδία, ο οποίος με έναν ευφυή τρόπο θέλησε να αφυπνίσει τους γονείς ανά τον κόσμο για τους κινδύνους στους οποίους, άθελά τους, εκθέτουν τα παιδιά τους.
Τι έκανε; Επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες της μικρής του κόρης Χάνα σε… επικίνδυνες καταστάσεις.

111

Στις φωτογραφίες που ποστάρει στο Instagram βλέπει κανείς την 18 μηνών μικρούλα να κρέμεται από τα κάγκελα της εσωτερικής σκάλας, να περπατά στην άκρη της θάλασσας, να… οδηγεί και να παίζει με μαχαίρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χάνα είναι αγωνίστρια από μωρό, καθώς πριν καν συμπληρώσει το έναν χρόνο ζωής διαγνώστηκε με HLH μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια κατά την οποία τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος δεν λειτουργούν σωστά. Η μικρούλα έμεινε έξι μήνες στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Από τους 27 εκατ. δότες στον κόσμο, μόνο τρεις ήταν συμβατοί μαζί της. Μια Γερμανίδα η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της έγινε τελικά η δότρια που της έσωσε τη ζωή, αναφέρει το bovary.

Τώρα ο πατέρας της έχει ταχθεί στην εκστρατεία να πείσει όσους περισσότερους γίνεται να γίνουν δότες μυελού των οστών.

1111

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/278640-Eikones-akatalleles-gia-kardiakoys-goneis-Pateras-kanei-photosop-se-photographies-tes-kores-toy-kai-spernei-ton-tromo ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...