Εκδήλωση αλληλεγγύης

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 14.30 στο γήπεδο Παναιτωλικού θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και του ΠΣΑΠ. Τον αγώνα διοργανώνει ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή – Διαιτητή Ν. Αιτωλοακαρνανίας υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναιτωλικός, τον Σύλλογο Παλαιμάχων Παναιτωλικού, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ν. Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Δυτικής Ελλάδας.

 

Στον αγώνα θα πάρουν μέρος κορυφαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ομάδα του ΠΣΑΠ, ενώ με τον Παναιτωλικό θα αγωνιστούν επίσης ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας.
Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών – διαιτητών που αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς ή άλλες πολύ δύσκολες καταστάσεις, ως συνέχεια εκδηλώσεων αλληλεγγύης αλλά και της γενικότερης δράσης και προσφοράς του Συλλόγου. Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ, για όσους μπορούν να συνεισφέρουν, ενώ είναι δωρεάν η είσοδος για τους μαθητές.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός καλεί τους φιλάθλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, δείχνοντας για μία ακόμα φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους απέναντι σε όσους έχουν την ανάγκη μας, ενισχύοντας ηθικά και υλικά τους σκοπούς του Συλλόγου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...