Εκδήλωση τροχαίας στο Μεσολλόγγι

Ανακοινώνεται ότι την 06-10-2011 ημέρα Πέμπτη και από ώρες 12:00 έως 13:30 θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, η ετήσια ημερίδα – έκθεση Τροχαίας, με θέμα «ΑΙΤΙΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ».

 

 

Η ανωτέρω εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου μας και του νέου Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας 2011 – 2015.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτριος Μαλαβέτας και το αναλυτικό πρόγραμμά της θα είναι το εξής :

12:00 Χαιρετισμοί.

12:30 Ομιλία Διοικητή Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου Αστυνομού Α΄ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Νικόλαου με θέμα «Αιτίες τροχαίων ατυχημάτων και πρόληψη αυτών».

12:50 Ομιλία κ. ΦΡΕΡΗ Ιωάννη. Μέλος του Δ.Σ. Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» και υπεύθυνος Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με θέμα «Οδική Ασφάλεια: Υπόθεση πολιτών».

– Μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Η ενημέρωση των πολιτών για θέματα οδικής ασφάλειας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και στο πλαίσιο της ημερίδας παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...