Εκπληκτικό ξεκίνημα για τα ΜΙΝΙ 2003 του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ  73-27

Εύκολη  νίκη με μεγάλη διαφορά πόντων στην πρεμιέρα του Τουρνουά ΜΙΝΙ 2003 της ΕΣΚΑΒΔΕ, πήραν  οι <<μικροί>> του ΠΑΣ Ναυπάκτου καθώς επικράτησαν  την Κυριακή  15 Ιανουαρίου   στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» Στάδιο του Αίολου Αστακού με σκορ 73-27.

Η ομάδα του ΠΑΣ υπό την τεχνική καθοδήγηση των προπονητών Κώστα Παπούλια και Σπύρου Σταυρόπουλου συμμετέχει στον Ά Όμιλο και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Αίολο Αστακού, τον Χαρίλαο Τρικούπη , τον Λέων Μεσολογγίου και το Αιτωλικό με πρωταρχικό της στόχο να παρουσιάζεται βελτιωμένη  από παιχνίδι σε παιχνίδι και να κερδίζουν οι μικροί αθλητές αγωνιστικές εμπειρίες μιας και είναι για τα περισσότερα παιδιά η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα εμφανίστηκε αρκετά καλή δείχνοντας καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση. Είχε ενέργεια και πάθος, ομαδικότητα και πλουραλισμό στην επίθεση μιας και σκόραραν 10 παίκτες από τους 12 που αγωνίστηκαν. Πήραν το κεφάλι στο σκορ από το 1ο λεπτό και το διατήρησαν μέχρι το τέλος δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές του ΠΑΣ να μοιράσουν  το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για να βρουν ρυθμό για τη συνέχεια του τουρνουά.

Δεκάλεπτα: Α:22-05 Β:16-09 Γ:17-08 Δ:18-03

 

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Παπούλιας-Σταυρόπουλος): Ντάλλας Φ 7(1), Αλεξόπουλος Κ 4, Καπετανάκης Θ, Κουτσογιάννης Γ 8, Κουτσογιάννης Χ 4,Γαιτάνης Φ 4, Σταμάτης Π 18(1), Κάπο Όργκεστ, Μίχος Γ 10, Κουφογιάννης Β 4, Αναγνωστόπουλος Φ 8, Ματζαρίνης Α 6.

 

ΣΤΟΥΣ 4 της ΕΣΚΑΒΔΕ ΤΑ ΠΡΟΜΙΝΙ 2004

Να θυμίσουμε πως στο τουρνουά των ΠΡΟΜΙΝΙ (αθλητών γεννημένοι το 2004) που είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώθηκε στα τέλη του Δεκέμβρη είχαμε πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου μιας και κατάφερε να φτάσει στους 4 καλύτερους της Βορειοδυτικής Ελλάδας και να αποκλειστεί στα ημιτελικά από την Πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης, Νικόπολης Πρέβεζας.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...