ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτοκίνητο με δύο γυναίκες εγκλωβίστηκε στην Ορεινή Ναυπακτία.Νεότερα

Νεότερη ενημέρωση: 20.10 To αυτοκίνητο με τις 2 γυναίκες βρίσκεται ακινητοποιημένο 1 χλμ πριν την Αγ.Κυριακή.Οι δύο γυναίκες είναι καλά στην υγεία τους,επί τόπου βρίσκεται ήδη ο αντιδήμαρχος  της δ.ε.Πυλήνης Πολ.Σωτηρόπουλος,ενώ σε λίγα λεπτά,θα βρίσκεται στο σημείο και το όχημα της Π.Υ.Ναυπάκτου.

Ακινητοποιημένο όχημα στο οποίο επιβαίνουν δύο γυναίκες βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην ορεινή Ναυπακτία.

Το όχημα,το οποίο δεν διέθετε αντιολισθητικές αλυσίδες,ξεκίνησε από το Θέρμο και μέσω δορυφορικής πλοήγησης είχε ως προορισμό την Άνω Χώρα.Έτσι,ακολουθώντας την προτεινόμενη συντομότερη διαδρομή μέσω Σίμου και Αγίας Κυριακής,το όχημα φέρεται να έχει ακινητοποιηθεί,μεταξύ της διασταύρωσης της Ελευθέριανης προς Αγ.Κυριακή.Στο σημείο αυτό όμως λόγω του υψομέτρου το χιόνι καθιστά την διέλευση των οχημάτων χωρίς αλυσίδες,απαγορευτική.

Επί τόπου σπεύδει όχημα της Π.Υ.Ναυπάκτου και όχημα του δήμου Ναυπακτίας με τον αντιδήμαρχο της δ.ε.Πυλλήνης Πολ.Σωτηρόπουλο.

Συνίσταται στους φίλους οδηγούς που προγραμματίζουν επίσκεψη στο ορεινό οδικό δίκτυο του δήμου Ναυπακτίας,να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί,εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου από τις κατά τόπους αρχές.(Δήμο-Τροχαία)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...