Ελεύθερη η 72χρονη που κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον ανήλικο εγγόνι της

Ελεύθερη η 72χρονη που κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον ανήλικο εγγόνι της

Ελεύθερη και χωρίς κανένα περιοριστικό όρο αφέθηκε η 72χρονη γιαγιά που κατηγορείται για αποπλάνηση του ανήλικου εγγονιού της η οποία υποστήριξε ότι η κατηγορία ήταν κατασκευασμένη από την νύφη της 

Η 72χρονη πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας στη Ρόδο χθες το πρωί, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της η μητέρα του παιδιού και νύφη της. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, η 72χρονη υποστήριξε στην απολογία της ότι η κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου είναι «κατασκευασμένη» και αποτελεί «προϊόν της αρρωστημένης φαντασίας της πάσχουσας από διπολική διαταραχή και σχιζοφρένεια μηνύτριάς της».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κατηγορούμενη, είναι η δεύτερη φορά που «η μηνύτρια και δυστυχώς νύφη της προσπαθεί να την εμπλέξει σε μία βδελυρή και απαράδεκτη ιστορία που γέννησε η αρρωστημένη φαντασία της». 

Η πρώτη μήνυση εις βάρος της υπεβλήθη τον Ιανουάριο του 2012 και τέθηκε στο αρχείο λίγους μήνες μετά, τον Ιούνιο του 2012, με διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ως ουσιαστικά αβάσιμη.

Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2018, η υπόθεση ανασύρθηκε από το αρχείο, καθώς η μηνύτρια, σύμφωνα με την 72χρονη, υπέβαλε εκ νέου μηνυτήρια αναφορά, καθώς «ο γιος της και σύζυγος της μηνύτριας, της δήλωσε ότι θα ασκούσε κατ’ αυτής αγωγή διαζυγίου μην αντέχοντας άλλο τη μαρτυρική ζωή κοντά σε μία ψυχοπαθή και σχιζοφρενή σύζυγο».

«Μου έκανε μήνυση για να με εκδικηθεί» 

Σύμφωνα με την 72χρονη, η μήνυση έγινε για λόγους εκδίκησης καθώς η νύφη της ήθελε «να της αποστερήσει την επικοινωνία μαζί της, διότι τη θεωρεί υπεύθυνη της επικείμενης αγωγής διαζυγίου του γιου της γι’ αυτό και απαγόρευσε οποιαδήποτε επικοινωνία της 72χρονης μαζί του». 

Η 72χρονη επεσήμανε τέλος ότι «από το σύνολο των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης και των ιατρικών βεβαιώσεων που υπάρχουν στη δικογραφία αποδεικνύεται ότι τα όσα καταγγέλλει σε βάρος της η μηνύτρια αποτελούν ένα κακόβουλο και κακότεχνο εκδικητικό σενάριο ενός ψυχοπαθητικού ατόμου».

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η 72χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/344849-Eleythere-e-72chrone-poy-kategoreitai-oti-apoplanese-ton-aneliko-eggoni-tes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...