Ενωτική Πρωτοβουλία: Η επόμενη μέρα της ολομέλειας – Στάση αναμονής ή αδυναμία λήψης αποφάσεων;

-Απαραίτητη μια νέα ολομέλεια που θα ξεκαθαρίζει το  σκηνικό-Οι κίνδυνοι !!!

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις στους κόλπους της δημοτικής πλειοψηφίας,έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και την συνεδρίαση της ολομέλειας την περασμένη εβδομάδα.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Nafpaktianews ,είχε αναδειχθεί η θέση που εξέφρασε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάςότι στηρίζει μέχρι τέλους τον δήμαρχο.

Στο ίδιο ρεπορτάζ,είχαμε επισημάνει και τις διαθέσεις  σε θέση “παρά πόδα” του προέδρου του συνδέσμου στερεών αποβλήτων Χρήστου Σαλαμούρα,ο οποίος περιμένει να διαμορφωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις του.Στο ίδιο ρεπορτάζ,ο κ. Σαλαμούρας είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο,τόσο (εφόσον δεχτεί πρόταση από τον Β.Γκίζα) της υποστήριξής του,στον γνωστό δικηγόρο,όσο επίσης και να μην κατέβει τελικά στις εκλογές.

Το τελευταίο,να σας πούμε την μαύρη μας αλήθεια δεν το πολυπιστεύουμε,διότι,ο κ.Σαλαμούρας,έχει επιτελέσει ένα τεράστιο έργο στον ΧΥΤΑ που τελευταία αυτό συνεπάγεται σε 15 εκατ.ευρώ (μετατροπή του ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ)  και κάτι τέτοιο δεν θα ήθελε να το αφήσει ανυπεράσπιστο.Άρα,ερχόμαστε στις πολυαναμένόμενες διαμορφωθείσες συνθήκες οι οποίες πρέπει να συμβούν μέσα στην παράταξη προκειμένου να πει το “Ναι”  στην συνέχιση  της στήριξής του σ’άυτή.

Και ο μόνος που μπορεί να διαμορφώσει το κάταλληλο περιβάλλον και τις κατάλληλες συνθήκες,δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον δήμαρχο και επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Τ.Λουκόπουλο.

Ο κ. Λουκόπουλος,θα πρέπει λοιπόν να ξεκαθαρίσει μέσω μιας νέας ολομέλειας,το πως ονειρεύεται το νέο περιβάλλον της Ε.Π. διαμορφούμενο μέσα από τις νέες εξελίξεις.Θα πρέπει να ζητήσει και από τα υπόλοιπα στελέχη της παράταξης που  έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σ’αυτή,να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους ως προς το μέλλον τους στην Ε.Π.Και αναφερόμαστε τόσο,στον κ.Σαλαμούρα,όσο και στους κ.Κοτρωνιά,Κούκουνα και Σμπούκη που για την ώρα φαινεται να είναι οι ¨αστάθμητοι” παράγοντες.Αν δεν ξεκαθαρίσει το πλαίσιο ο δήμαρχος κι αν δεν ξεκαθαρίσουν επίσης το δικό τους πολιτικό μέλλον στην παραταξή τους,οι ανωτέρω,τότε είναι πολύ πιθανό,η Ε.Π. να μπει σε έναν κύκλο εσωτερικής περιδίνησης με ολέθρια αποτελέσματα.Και αυτό είναι κάτι που πιστέψτε μας,δεν επιθυμεί ούτε ο κ. δήμαρχος,ούτε τα στελέχη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας,ούτε επίσης και οι ψηφοφόροι της.

Ο καιρός γας εγγύς για τις εκλογές και οι όποιες εξελίξεις θα σηματοδοτήσουν το αποτέλεσμα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...