Εξιχνιάσεις κλοπών δικύκλων στην Πάτρα

Εξιχνιάστηκαν, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις κλοπές οχημάτων και σχηματίστηκαν δικογραφίες κατά περίσταση σε βάρος οκτώ ατόμων (έξι ημεδαπών και δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας) ηλικίας από 17 έως 28 ετών για διάπραξη κλοπών.

Από τις έρευνες συνεληφθησαν συνολικά έξι άτομα (πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός) οι οποίοι οδηγήθηκαν ενωπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Ειδικότερα:

  • Την 30/3/2012 το απόγευμα, στην Πάτρα, συνεληφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ο 28χρονος καθότι οδηγούσε μια δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει την προηγούμενη ημέρα από 22χρονο ημεδαπό.
  • Την 29/3/2012 το βράδυ, σε κοίτη χειμάρρου στο Ριγανοκαμπο, βρέθηκε σκελετός δίκυκλης μοτοσικλέτας που είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη μέρα από 25χρονο ημεδαπό. Την 30/3/2012 το πρωί ενεργήθηκε έρευνα σε συνεργείο αυτοκινήτων στη Πάτρα όπου βρέθηκε επίσης ο κινητήρας, η πινακίδα και άλλα μέρη του δικύκλου.
  • Την 29/3/2012 το βράδυ, στην Πάτρα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν δυο δεκαεπτάχρονους να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα η οποία είχε αφαιρεθεί πριν από ένα μηνά περίπου από 53χρονο ημεδαπό.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις οι δίκυκλες μοτοσικλέτες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...