Εξιχνιάσεις κλοπών στο Αγρίνιο

Δράστες είναι τέσσερις ημεδαποί.

Εξιχνιάστηκαν, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, πέντε κλοπές – διαρρήξεις καταστημάτων που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο Αγρίνιο και σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίσταση σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 18,18,18 και 15 ετών για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τέσσερις δράστες  διέπραξαν τις εξής κλοπές :

  • Την 27-2-2012 το απόγευμα, στο Δοκίμιο Αιτωλοακαρνανίας, αφαίρεσαν δίκυκλη μοτοσικλέτα.
  • Την 27-2-2012 πολύ νωρίς το πρωί, διέρρηξαν κατάστημα εμπορίας ειδών υγιεινής στο Αγρίνιο και αφαίρεσαν την ταμειακή μηχανή που περιείχε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ. Κατά την διαφυγή τους  αφαίρεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα.
  • Την 27-2-2012 πολύ νωρίς το πρωί, στο Αγρίνιο, έσπασαν τζαμαρία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.
  • Την 8-3-2012 το απόγευμα, στο Αγρίνιο, έσπασαν τζαμαρία σε κατάστημα και αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή, μία φωτογραφική μηχανή και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.
  • Την 9-3-2012 πολύ νωρίς το πρωί, στο Αγρίνιο, έσπασαν τζαμαρία σε καθαριστήριο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...